kop

BELANGSTELLING VOOR EMIGRATIE NAAR BONAIRE NEEMT TOE

 

De belangstelling voor emigratie vanuit Nederland naar het Caribische gebied  neemt toe. Dit blijkt onder andere uit de toenemende belangstelling voor o.a. Bonaire als (re-) emigratiebestemming bij de bezoekers aan de EmigratieBeurs in Nederland. Op de beurs is een zogenaamde Caribische Straat met diverse makelaars, verzekeringsbureaus, verhuisbedrijven, overheden en emigratie begeleidingsbureaus zoals Ban Boneire Bèk. Al deze exposanten merken de toenemende belangstelling van bezoekers, die op zoek zijn naar een baan, of de toenemende interesse van ondernemers die een nieuw bedrijf willen opzetten op Bonaire of willen investeren.

 

Economische groei en Vergrijzing laten emigratie toenemen

Momenteel emigreren jaarlijks meer dan 5.000 personen naar het Caribische gebied om daar te gaan wonen, werken of te ondernemen. Dat zijn er 14 per dag.  Door de ambitie van het Caribische gebied om de gezamenlijke handel te vergroten en te investeren in energieopwekking, infrastructuur, landbouw- en visserij, gezondheidszorg, toeristische sector en ICT, in combinatie met de internationale vergrijzing, waarbij sprake is van noodzakelijke vervanging van personeel, is het duidelijk dat de vraag naar geschoold personeel en nieuwe ondernemers in het Caribische gebied alleen maar zal toenemen.

 

Uitbreiding Caribische gebied op EmigratieBeurs

Gezien de toenemende belangstelling zal de directeur van de EmigratieBeurs, Dhr. T. J. Bey, op donderdag 28 en vrijdag 29 juni een bezoek brengen aan Bonaire en kennismaken met diverse bedrijven die belangstelling hebben om deel te nemen aan de EmigratieBeurs in Nederland.

 

EmigratieBeurs 9 en 10 februari 2013

De EmigratieBeurs is een jaarlijks evenement dat zich richt op emigranten, remigranten, expats, studenten, ondernemers, pensionado’s en andere landverhuizers in Nederland.
De EmigratieBeurs wordt in twee dagen bezocht door ruim 10.000 mensen, die zich
oriënteren, informeren of zaken doen bij meer dan 150 stands en 80 workshops op het gebied vanwonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland. Naast de diverse landen en regio presentaties exposeren er bedrijven die personeel zoeken, makelaars van onroerend goed, scholen, overheden, ambassades, banken, verhuisbedrijven, adviesbureaus, belastingadviseurs, emigratie begeleidingsbedrijven etc.

Ter info http://www.emigratiebeurs.nl/

Donderdag 28 juni 2012, om 9 uur wordt een presentatie gehouden bij Divi Flamingo door de organisator van de EmigratieBeurs. Een ieder die geinteresseerd is om op de EmigratieBeurs 2013 met een stand te gaan staan, is welkom. Meld u aan via info@emigratiebeurs.nl