kop

Apothekersassistenten voor de zomerperiode (3 of 6 maanden)

Fundashon Mariadal is niet zomaar een zorginstelling maar een bruisende en dynamische zorginstelling op het prachtige Bonaire! In deze unieke mix van Caribische en Nederlandse invloeden, streven we naar niets minder dan topkwaliteit in zorg en service op Europees-Nederlands niveau. Met meer dan 650 toegewijde professionals bieden we een breed scala aan zorgdiensten, van klinisch tot poliklinisch, van ambulant tot aan zorg in de thuissituatie. Onze medewerkers zijn de ruggengraat van de medische zorg op het eiland, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken! Ben jij klaar voor een uitdagende rol binnen onze Apotheken? Ben jij op korte termijn beschikbaar voor een periode van 3 of 6 maanden?  Wij zijn voor de zomer periode op zoek naar

Apothekersassistenten

om ons team te komen versterken!  

Dit ga je doen

In de functie van Apothekersassistent draag je zorg voor het bewaken, controleren, verstrekken, distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen. Je geeft op een klantgerichte manier voorlichting en advies bij de verstrekking van de medicatie en zorgt met je team voor een correcte bewaking van de voorraad van zowel de apotheken als de afdelingen binnen FM. Bijkomende overige activiteiten zijn het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het begeleiden/ inwerken van nieuwe collega’s en het actief meedenken in de ontwikkeling van de huidige procedures en protocollen.

Dit neem je mee

 

  • Je hebt een relevante opleiding apothekersassistent op MBO-4 niveau. 
  • Je bent beschikbaar voor een periode van bepaalde tijd (in overleg). 
  • Je kunt je gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk verwoorden bij het verstrekken van informatie aan patiënten, artsen en het verplegend/ verzorgend personeel. 
  • Je bent cliëntgericht, hebt een goed beoordelingsvermogen, je kunt zelfstandig je werkzaamheden inrichten  / organiseren en je kan effectief blijven presteren in stressvolle situaties. 
  • Je bent flexibel en hebt een groot aanpassingsvermogen. 
  • Integriteit en betrouwbaarheid zijn essentieel vanwege de omgang met medicijnen en inzage van gevoelige informatie. 
  • Je beheerst de talen Nederland en Engels. Papiaments en Spaans zijn een pré. 

 

Dit bieden we je

In de functie van Apothekersassistent ontvang je een salaris binnen Functiegroep 40, variërend van $2544 tot $3477 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Naast je salaris krijg je aanvullende voordelen, zoals een pensioenregeling, een 13e maand, vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband. 

Als je van buiten Bonaire komt, bieden wij je een verhuisregeling. Dit omvat een tegemoetkoming in de verhuiskosten, tickets voor jou en eventueel je gezin en huisvesting voor de eerste twee maanden. Daarnaast biedt FM een gratis cursus Papiaments aan zodat je snel vertrouwd raakt met de lokale taal, en je kan aanspraak maken op een jaarlijks vitaliteitsbudget. 

En ook vragen wij je

 

  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); 
  • Een medische keuring ten behoeve van toelating tot het pensioenfonds. 

 

Meer informatie

Je kunt informatie opvragen via het portaal door een vraag te stellen aan het Recruitment team.

Solliciteren

Ben je klaar om een impact te maken en deel uit te maken van ons dynamische team? Wij kijken ernaar uit om van je te horen! Stuur je cv, motivatiebrief en relevante diploma's op via de knop "Solliciteren" .  

Vacature Apothekersassistenten voor de zomerperiode! (3 of 6 maanden) - Apothekersassistenten voor de zomerperiode (3 of 6 maanden) - Werken bij Fundashon Mariadal

Wij streven ernaar om binnen 1 week na sluitingsdatum een terugkoppeling te geven. 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen en acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
18/06/2024
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire