kop

Apotheker

Fundashon Mariadal is een bruisende en dynamische zorginstelling op het prachtige Bonaire! In deze unieke mix van Caribische en Nederlandse invloeden streven we naar topkwaliteit in zorg en service op Europees-Nederlands niveau. Met meer dan 650 toegewijde professionals bieden we een breed scala aan zorgdiensten, van klinisch tot poliklinisch, van ambulant tot aan zorg in de thuissituatie. Onze medewerkers zijn de ruggengraat van de medische zorg op het eiland en we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten voor ons team!?  Ben jij klaar voor een uitdagende rol binnen onze Apotheek? Jouw energie, enthousiasme en expertise is welkom in ons team!?? Wij zijn op zoek naar een: 

Apotheker.

Dit ga je doen

Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit van onze apotheken. Door middel van de volgende projecten willen wij onze service aan klanten uitbreiden: herhaalservice, bezorgservice en een uitgifte-automaat. Daarnaast begint dit jaar lokaal een driejarige opleiding voor apothekersassistenten voor zes van onze medewerkers, waarbij wij de nodige ondersteuning bieden. 

Als Apotheker ben je verantwoordelijk voor farmaceutische patiëntenzorg, medicatieveiligheid en kwaliteitsbewaking. Je werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in de openbare apotheken. Daarnaast neem je deel aan de dagelijkse werkzaamheden in de ziekenhuisapotheek en de bereikbaarheidsdienst. Je werkt in multidisciplinaire teams aan uitdagende projecten op het gebied van medicatieveiligheid, dienstverlening, ICT en kwaliteit. Jouw taken omvatten onder andere: 

 • Fungeren als aanspreekpunt en het geven van voorlichting, instructie en advies aan zowel medewerkers als patiënten. 
 • Zorgen voor een goede interne communicatie. 
 • Ontwikkelen van beleid binnen jouw vakgebied. 
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren van het managementteam. 

Dit neem je mee

 • Je bent een gemotiveerde, enthousiaste en BIG-geregistreerde apotheker. 
 • Je hebt een brede interesse voor de farmacie en farmacotherapie, bent leergierig en klantgericht. 
 • Je bent in staat om projectmatig en planmatig te werken, kunt logisch denken en overzicht houden. 
 • Je kunt gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk informatie aan patiënten, artsen en het verplegend/verzorgend personeel verstrekken. 
 • Het spreken van Spaans of Papiaments is een pré.

Dit bieden we je

In de functie van Apotheker ontvang je een salaris binnen Functiegroep 70, variërend van $ 5.467 tot $ 8.120 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Naast je salaris krijg je aanvullende voordelen, zoals een pensioenregeling, een 13e maand, vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

Als je van buiten Bonaire komt, bieden wij je een verhuisregeling. Dit omvat een tegemoetkoming in de verhuiskosten, tickets voor jou en eventueel je gezin en huisvesting voor de eerste twee maanden. Daarnaast bieden wij je een gratis cursus Papiaments aan zodat je snel vertrouwd raakt met de lokale taal. Ook kan je aanspraak maken op een jaarlijks vitaliteitsbudget.

En ook vragen wij je

 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Een medische keuring voor toelating tot het pensioenfonds.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over de functie, kun je bij het recruitmentteam de contactgegevens van de contactpersonen of apothekers opvragen.

Solliciteren

Ben je klaar om een impact te maken en deel uit te maken van ons dynamische team? Wij kijken ernaar uit om van je te horen! Stuur je cv, motivatiebrief en relevante diploma's op via de knop ‘Solliciteren’ .  

Vacature Apotheker - Apotheker - Werken bij Fundashon Mariadal

Wij streven ernaar om binnen 1 week na sluitingsdatum een terugkoppeling te geven. Een assessment of casus kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen en acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
18/06/2024
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire