kop

Stichting Ban Boneiru Bèk en OCAN gaan samen naar de EmigratieBeurs 2018

 

 Op 10 en 11 februari wordt de EmigratieBeurs in Expo Houten gehouden. De stichting Ban Boneiru Bèk schenkt op de beurs bijzondere aandacht aan REMIGRATIE en werkgelegenheid op Bonaire.

Ook zal de stichting informatie geven over werken op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius. De beurs is geopend op 10 en 11 februari van 10.00-17.00 uur. Op beide dagen vinden presentaties plaats om 14.30 uur met Hans Evers als gastspreker in zaal 4. Op de beursstand zal de Stichting samen met OCAN beide dagen de vacatures van Bonaire, Saba en Sint-Eustatius tonen en u van informatie voorzien.

 

De voorzitter van de stichting Ban Boneiru Bèk mevrouw Celia Fernandes Pedra wil graag dat bovenstaande mededeling bij de Antillianen in Nederland komt en vraagt aan iedereen om de familie en kennissen hierover te informeren. Bel of e-mail naar je zoon of dochter, oom of tante, neef of nicht, vrienden of vrienden van je vrienden. Vertel dat ze welkom zijn bij Stichting Ban Boneiru Bèk en OCAN op de EmigratieBeurs.  www.emigratiebeurs.nl