kop

Ban Boneiru Bek off line op 26 augustus 2016

Onze provider laat ons het volgende weten:


In ons voortdurende streven naar kwaliteitsverbetering van onze hosting diensten, hebben wij onlangs een belangrijke stap gezet. Daarover willen wij u graag middels dit bericht informeren.

Het Easynet datacenter te Schiphol-Rijk, waar wij sinds 2006 een deel van onze racks hebben ondergebracht, zullen wij verruilen voor een geheel nieuw opgeleverd gedeelte van het EvoSwitch datacenter te Haarlem.

Dit EvoSwitch DC, is momenteel een van de modernste van Nederland. Zo biedt het eerste klas connectiviteit dankzij ruim 50+ inhouse carriers en internet exchanges, werkt EvoSwitch milieuvriendelijk en klimaat neutraal met uitsluitend 100% groene energie en heeft het een hoogwaardige infrastructuur met voortdurende innovatie. Bovendien is het Gold Partner van hét internet knooppunt van Nederland, de AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) dat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste Internet Exchange ter wereld. Wij kunnen u met de overstap naar het EvoSwitch DC derhalve een hogere kwaliteit van uw hosting garanderen. Ongeacht welk(e) hosting product(en) u via ons betrekt.

De migratie van onze racks te Schipol-Rijk naar Haarlem, zal plaatsvinden in de nacht van vrijdag 26 augustus 2016 op zaterdag 27 augustus 2016. Daarbij zal er sprake zijn van downtime, welke wij tot een minimum zullen proberen te beperken.

Let op: Voor Bonaire zal de migratie plaatsvinden op vrijdag 26 augustus vanaf 18 uur lokale tijd.

Graag willen wij u verzoeken om met deze aanstaande migratie rekening te houden en deze voor uzelf te agenderen