kop

Nieuwsbrief 2021


Nieuwsbrief 2021
                                                                                      BanBoneiruBek 2007-2021

 

Geachte relatie, mevrouw, heer,

Wij willen u hartelijk danken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en hopen deze ook in 2021 succesvol met u te mogen voortzetten. Wij wensen u heel fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2021! 

In 2021 zullen wij, net als de voorgaande jaren, de mensen van Bonaire stimuleren om terug te komen naar Bonaire en een bijdrage te geven aan de opbouw van ons eiland.

Onze aanpak zal niet veel anders zijn dan de jaren hiervoor. De missie van BanBoneiruBèk is vanaf 2007 onveranderd gebleven.

Een welvarende samenleving helpen creëren door middel van evenwichtige opbouw met mensen die het eiland een warm hart toedragen en een duurzame bijdrage kunnen en willen leveren.

Maar door Covid 19 is de wereld veranderd, dus ook wij moesten ons aanpassen. Eén van de veranderingen is de Study & Career Event Bonaire, welke jaarlijks in november gehouden werd bij Jong Bonaire. In het jaar 2020 is een online platform geïntroduceerd met een nieuwe website www.studychoicecaribbean.com , speciaal gebouwd voor de toekomstige studenten van de eilanden, Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba. 

Onze focus voor 2021 ligt op punt 2 en 3:

1. EmigratieBeurs 

De EmigratieBeurs in Expo Houten, Utrecht zal door de Covid pandemie niet doorgaan in 2021.

2. Vacatures op de website

Onze tarieven zullen wij op hetzelfde prijsniveau aanhouden. De prijs voor het plaatsen van een vacature zal 75 dollar zijn in 2021. Elke vacature wordt apart op de website gezet. Een combinatie van een aantal vacatures in één advertentie is dus niet mogelijk. De vacatures worden apart geplaatst. De vacature blijft maximaal 2 maanden staan op de website. Voor een eenmalige verlenging berekenen wij geen extra kosten.

3. Study- & Career Event

In 2021 en hoogstwaarschijnlijk in de daaropvolgende jaren zal de Study- & Career Event (voorheen Studie- & Beroepenmarkt) niet meer hetzelfde zijn als de afgelopen jaren.

 

Het jaarlijkse evenement wordt opgesplitst in 2 delen, met de ene doelgroep leerlingen van Havo, VWO en MBO en de andere doelgroep MAVO, VMBO en SLP.

De twee evenementen zullen op verschillende data plaatsvinden.

De nieuwe website, die hiervoor is gemaakt, namelijk www.studychoicecaribbean.com, zal voor beide evenementen gebruikt worden.

 

Waar gaan we in 2021 aandacht aan besteden.

In 2021 zullen we in maart via de nieuwe website www.studychoicecaribbean.com aandacht besteden aan de leerlingen van VMBO, SLP en Mavo. Daar kunnen deze leerlingen presentaties te zien zijn van alle Mbo’s op de Caribische eilanden, zodat er een goede keuze gemaakt kan worden voor een vervolgstudie.

Ook zullen wij in november 2021 weer informatie geven aan de Havo, Vwo en Mbo-leerlingen over mogelijke vervolgstudies.

We gaan door met het plaatsen van vacatures en relevante informatie op onze website www.banboneirubek.com .

Erop vertrouwend u voldoende te hebben geïnformeerd, tekenen wij met vriendelijke groet,

 

Voorzitter Fundashon BanBoneiruiBèk                                                            Bonaire, december 2020