kop

Mededeling over het plaatsen van een vacature in 2020

 

 
   


Nieuwsbrief 2020                                  BanBoneiruBek 2007-2020

 

Geachte relatie, mevrouw, heer,

 

Wij willen u hartelijk danken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en hopen deze ook in 2020 succesvol met u te mogen voortzetten. Wij wensen u heel fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2020! 

 

In 2020 zullen wij, net als de voorgaande jaren, de mensen van Bonaire stimuleren om terug te komen naar Bonaire en een bijdrage te geven aan de opbouw van ons eiland.

Onze aanpak zal niet veel anders zijn dan de jaren hiervoor. De missie van BanBoneiruBèk is vanaf 2007 onveranderd gebleven, echter deze is uiteraard ook voor de andere eilanden van toepassing. Wij gaan dus niets veranderen, maar wel verbeteren.

Het bezoek aan de website van Ban Boneiru Bèk is in 2019 ongeveer gelijk gebleven. De Bonaire vacatures waren in 2019 niet alleen op de website geplaatst maar ook bij Facebook, Twitter, LinkedIn en is voor het eerst op de website van de Entrepreneur Caribbean te zien geweest. Hierdoor ontvingen de werkgevers van Bonaire meer sollicitaties van de kandidaten in een relatief korte tijd.

lees verder