kop

Kansrijk Ondernemen en Netwerken op 26 maart


Caribbean Business Hub stimuleert het netwerken tussen ambitieuze en enthousiaste ondernemers en professionals, met als doel elkaar beter te leren kennen en zaken te doen in Nederland en tussen Europa,  het Caraïbische Gebied en Zuid-Amerika.

We organiseren sfeervolle, informatieve avonden met veel plaats voor contacten met overheden en andere bedrijven.  Onze eerste bijeenkomst van 2015 was bij het Arubahuis, de ambassade van Aruba, in Den Haag. We zetten altijd een specifiek land met zijn kansen en mogelijkheden voor zaken doen in the spotlight.

Op 26 maart organiseren wij een bijeenkomst in Den Haag met als thema “Kansrijk ondernemen en netwerken”.

Joost Meijer van Holland House in Colombia zal als keynote speaker zijn ervaring delen als ondernemer in The Dutch Caribbean en Colombia. Met Holland House in Colombia promoten zij Colombia als kansrijk land voor ondernemers om zaken mee te doen.

Het zal niet alleen een leuke avond worden waar u veel contacten zal opdoen. Maar ook waar u informatie krijgt en kansen creëert om zaken te doen.

Meijer Advocaten en Belastingadviseurs werkt samen met davidkock legal een autonoom en onafhankelijk advocatenkantoor met vestigingen in Aruba, Curaçao, Bonaire, St. Maarten en Colombia
Meijer Advocaten en Belastingadviseurs works closely with davidkock legal, an autonomous and independent law firm with offices in Aruba, Curaçao, Bonaire, St. Maarten and Colombia.

Programma

  • inloop en welkomstwoord
  • Speed daten
  • Spreker Joost Meijer
  • Business & Bites. Eten en netwerken
  • 1-op-1 gesprekken met ambassades en event partners
  • afsluiting

Het belooft niet alleen een leuke avond te worden met lekker eten. Je bouwt je netwerk op en krijgt informatie van een ervaringsdeskundige.
Er liggen ook veel kansen om meer zaken te doen.

Tot 26 maart !!