kop

Win reis naar Bonaire

 

Reportagewedstrijd 2011

Heb jij leuke verhalen te vertellen? En heb je er leuke foto's bij, van jezelf of van een fotograaf? Dan is dit je kans om te publiceren.

Drie jaar geleden organiseerde DuikeninBeeld.tv voor het eerst de Reportagewedstrijd en dat leverde prachtige reportages op over tal van onderwerpen, in binnen- en buitenland. De jury had het niet gemakkelijk om een winnaar te kiezen. Uiteinddelijk viel de keuze op Diana Slijkerman en Frank Albertsma die voor DuikeninBeeld.tv een reportage mochten maken op Bonaire.

Editie 2011

En er is weer een Reportagewedstrijd! In 2011 kun je verhalen compleet met foto's en eventueel een filmpje insturen. En weer maak je kans op een reis voor twee personen naar Bonaire waar je voor DuikeninBeeld.tv een reportage gaat maken die natuurlijk gepubliceerd zal worden.

 
Een reportage bestaat uit verhaal en foto's, en eventueel extra nog een film. Je mag het alleen doen, maar het hoeft niet: de beste schrijvers zijn lang niet altijd goede fotografen, en dat geldt andersom ook! Bovendien is het ook leuk om het samen te doen. Je kunt altijd via het commentaarvak onder aan de pagina of beter nog via de
duikeninbeeld.tv-pagina op Facebook een oproep doen voor een fotograaf of auteur.

Waar je reportage over gaat? Dat laten we aan jou over. Zo lang de rode draad maar duiken en/of de onderwaterwereld is. Het is jouw reportage!

Bonaire

De Reportagewedstrijd 2011 wordt georganiseerd door DuikeninBeeld.tv samen met het Bonaire Toeristenbureau, Bonaire Fun Travel en La Pura Vista, die ook de prijs sponsoren. Wat overigens niet betekent dat je inzending over Bonaire moet gaan; nee, alle hoeken van de wereld zijn toegestaan.

Voorwaarden

Hoe je meedoet, lees je in de wedstrijdvoorwaarden. Inzenden kan tot en met 12 december 2011. Maar wacht niet te lang, want elk kwartaal verloten we een leuke prijs onder de inzenders. Bovendien mag je in totaal vijf keer meedoen!

Winnaars vorige editie

Wil jij weten waarmee Diana Slijkerman en Frank Albertsma de vorige editie wonnen? Klik dan hier voor hun verhaal over Lembeh. John van Lent werd toen tweede met weer een heel ander verhaal.