kop

Orientatiereis VWO5 Bonaire is vertraagd

De VWO 5 studenten stonden klaar voor vertrek gisterenavond. KLM toestel heeft problemen en is niet verder dan Curacao gekomen. Het is nog onzeker of de studenten vandaag wel kunnen vertrekken. Gehoord dat het wel 48 uur vertraging kan hebben.

Na een jaar sparen voor de reis is het voor de studenten van VWO5 een enorme teleurstelling toen zij gisterenavond hoorden dat zij hun ouders weer moesten bellen met de mededeling dat zij niet weg konden. De ouders hebben hun kinderen maar weer opgehaald en wachten nu af wanneer ze wel weg mogen. Het is nog onzeker of dat vandaag wel kan. Misschien via Curacao of Aruba? Nu 17 uur later heeft de KLM nog niets laten horen. Triest.

Ook de afspraken in Nederland komen nu op losse schroeven te staan. Waarschijnlijk kan de eerste afspraak met de Universiteit Amsterdam niet doorgaan.

Extra kosten. Grote teleurstelling. Hier wordt een jaar naar uitgekeken. Ze worden niet door OCW gesponsord, ze moeten alles zelf betalen en dan dit.

KLM betaal de tickets terug aan deze studenten en zorg dat je jaarlijks een korting geeft aan de studenten.

Het is een goed doel!

 

Laatste bericht:
Morgen dinsdag vertrekt de groep om 15.50 uur en komt om 06.00 uur in Amsterdam Schiphol aan.

 

De leerlingen van de SGB hebben de orientatie reis als goed ervaren. Ook financieel is er een meevaller te melden. Van de KLM krijgen de leerlingen een aanzienlijk bedrag terug.