kop

Meld je aan voor Rijks- traineeprogramma 2012

 

Bezoek een bedrijvendag of een carrièrebeurs waar de Rijksoverheid aanwezig is met een presentatie en/of een stand. Je kunt daar huidige trainees spreken over hun ervaringen.

De eerstvolgende dagen zie je hieronder.

 

  • 13 maart 2012

Economic Business Weeks

Presentatie 14.00 uur, Tilburg

 

  • 16 en 17 maart 2012

Nationale Carrièrebeurs

Presentatie Rijkstraineeprogramma, beide dagen om 12.00 uur, RAI Amsterdam

 

  • 5 april 2012

Informatiemiddag Rijkstraineeprogramma

13.00 - 17.30 uur, Den Haag

Een speciale dag over het Rijkstraineeprogramma!

Je staat aan het begin van je loopbaan, klaar om te laten zien wat je kan. Als rijkstrainee ontwikkel je je in twee jaar tot een breed inzetbare beleids-, staf- of projectmedewerker. Je doet op meerdere werkplekken ervaring op en krijgt gerichte opleidingen. Daarna kun je solliciteren naar een reguliere functie bij een van de ministeries.

Voor wie

Alle studierichtingen zijn welkom, maar vooral de richtingen economie, bedrijfskunde, techniek, rechten en bestuurskunde. Je bent na 1 september 2010 en vóór 1 september 2012, de startdatum van het programma, afgestudeerd. Je profiel: maatschappelijk betrokken, omgevingsgericht, kunnen samenwerken, resultaatgericht, innovatief, communicatief en flexibel.ministerie van Infrastructuur en Milieu

Meer informatie

Lijkt het Rijkstraineeprogramma je wat? Dan vind je op deze site meer informatie over werken als trainee, de aanmeldingseisen waaraan je moet voldoen, de sollicitatieprocedure en de mogelijkheden na je traineeperiode. 

Je kunt je aanmelden van 2 t/m 16 april, uitsluitend via deze site.

Redactie: Met deze ervaring zal de Rijksdienst Caribisch Nederland en of het Openbaar Lichaam Bonaire je met open armen ontvangen. Tevens zal je een extra vermelding krijgen bij BanBoneiruBek.