kop

Erik Facility Management, Kok, Bediening

Korte omschrijving: 
Adviseren, Ondersteunen, Begeleiding, Zelfstandigwerken

Mijn passie zit o.a. in het mensen helpen. Of dat nu adviseren, ondersteunen of geheel helpen met een probleem of dienst. Deze verschillende facenten heb ik al meerdere keren mogen toepassen en daar haal ik veel waardering uit.

Zo heb ik bijvoorbeeld de unieke kans gekregen van een internatioanle organisatie om als Chef-Kok aan de slag te gaan bij een Benefiet Diner voor +/- 100 gasten. Uiteindelijk heb ik een bijzonder groot succes geboekt hier dat ik het volgende heb kunnen en mogen realiseren:

+ een bomvol restaurant met 114 gasten

+ 4 gangen diner samengesteld & Bereid + Leiding gegeven aan 6 mensen in de keuken en 11 bediening

+ Voorafgaande: Overleggen, Planning Maken, Personeels Indeling, 4 Gangen Menu Bedacht, Inkoop Plan Gemaakt, etc.

 

 

Ook ben ik een actieve sporten, zowel in de dojo als op het water. Zelf beoefen ik met trots-dragent de Zwarte Band Judo in de Dojo en bij Wedstrijden waar ik als jury mee help. Train dan 2 á 3 keer in de week en reis door Noord Nederland om een leuke training bij te wonen.

Ook ben ik graag met het zeilen bezig, zelf kan ik heel goed uit de weg met een catamaran, een snelle zeilboot op 2 drijvers en alom bekent op Bonaire! Daarnaast ook op grotere Zeil-Jachten actief.

 

 

Branche: 
Horeca / Toerisme / Recreatie
Functiegroep: 
Verkoop en marketing
Werk / Denkniveau: 
MBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Kok, Momenteel heb ik een klein contract bij een groot hotel-restaurant. Hier werk ik nu naast mijn studie zo'n 2,5 jaar met veel plezier. Daarnaast heb ik voor mijn behaalde diploma kok, ook bij 3 ander bedrijven rond gekeken in de form van een stage. Facility Management, Heb een aantal maanden mee gedraaid binnen een Gemeenten Huis, wat mij zeer goed beviel. Hier was een groot aanbod qua werkzaamheden in o.a. de gebieden: Gebouw Beheer, Beveiliging, Catering, Repro, HelpDesk, Vergaderservice en Post. Chef-Kok, Ben in 2012 Chef-Kok en mede-organisator geweest van een groot benefiet diner. Dit is zo'n groot succes geworden dat we dit nog maals hebben ondernomen in maart 2013. Beiden keren een 4 gangen diner voor 115 gasten. Hier kwamen vooral de kanten van het verhaal qua: Planning, Communicatie, Vergaderingen-Overleggen, Leidinggeven, Inkoop-Plan en Chef-Kok aan de orde.
Datum van beschikbaarheid: 
15 april 2014