kop

Elfde editie van de Studie- & Beroepenmarkt Bonaire

Dit jaar zal de elfde Studie- & Beroepenmarkt Bonaire plaatsvinden op zaterdag 8 november 2014 en zoals gewoonlijk aansluitend op de Studie- en Beroepenmarkt van Curaçao.

De SBM wordt wederom gehouden in de zalen van Jong Bonaire aan de Kaya Simon Bolivar. U kunt vanaf 8.00 uur met de opbouw van de stands beginnen. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zal de markt voor het publiek toegankelijk zijn.

Zoals elk jaar heeft de SBM een motto om de jongeren, de toekomst van Bonaire, te stimuleren zich goed te laten informeren over studie- en werkmogelijkheden, opdat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Vandaar dat het motto van de SBM dit jaar is:

                    Ta BOfuturo, Baip’e!

Het is van essentieel belang de jongeren een goed beeld te geven van de studie- en werkmogelijkheden, omdat zij op deze wijze een betere keuze kunnen maken voor hun toekomst. De SBM verwacht ook dit jaar weer een grote opkomst van deelnemers en moedigt de studenten c.q. jongeren aan om zich te komen oriënteren op de markt.

De SBM Bonaire 2013 was wederom een groot succes. Het was een extra feestelijke dag omdat de SBM voor de tiende keer op Bonaire is georganiseerd. Er was een goede opkomst van 39 onderwijsinstellingen en bedrijven van Aruba, Bonaire, Curaçao en Nederland. Bon FM heeft van 15.00-16.00 uur interviews met deelnemers en bezoekers live uitgezonden. Ook werd er voor het zesde jaar een Studie Magazine uitgedeeld onder de bezoekers. Ook dit jaar zal er weer een Studie Magazine uitgebracht worden met interessante artikelen en interviews. Als u interesse heeft om een advertentie in deze magazine te plaatsen, dan kunt u een email sturen naar sbmbonaire@gmail.com.

Vorig jaar hebben de bezoekers wederom de beste stand op SBM gekozen. Als winnaar is gekozen Korps Politie Caribisch Nederland. Als u nog meer wilt lezen over de inhoud van de enquête kunt u het jaarverslag van 2013 opvragen op de website van Fundashon Ban Boneiru Bèk.

Alle deelnemers van het afgelopen jaar hebben een informatiebrief en een inschrijfformulier voor het jaar 2014 via email ontvangen. Als er nog bedrijven, scholen of instellingen zijn die nog niet benaderd zijn door de commissie van de SBM en die graag willen meedoen, dan kunt u een email sturen naar sbmbonaire@gmail.com en dan zal u alsnog de informatie toegestuurd krijgen. De commissie van de SBM Bonaire 2014 vraagt de deelnemers het inschrijfformulier vóór 15 juli 2014 in te zenden. Op de website van de stichting Ban Boneiru Bèk kunt u alle verdere nieuws hieromtrent volgen.

Contactpersoon van de Studie- & Beroepenmarkt 2014 is: Mw. Jacoline de Kruijf met emailadres: sbmbonaire@gmail.com Fundashon Ban Boneiru Bèk: www.banboneirubek.com 

Inschrijffomulier Studie- & Beroepenmarkt 2014