kop

Veiling Dierenasiel Bonaire 11 december 2010

Op 11 december a.s. organiseert het dierenasiel Bonaire een fundraising veiling. Het doel van de veiling is om geld in te zamelen om de hekken en hokken van het asiel te renoveren. De veiling start om 19.00 uur en vindt plaats bij Restaurant Eddy's op het Sanddollar Resort.

 

Bijzondere veiling

Het belooft een bijzondere veiling te worden; bijzonder gezellig, bijzondere artikelen en een bijzonder doel waaraan de opbrengst van de veiling ten goede komt, namelijk de hekken en hokken van het dierenasiel.

Het asiel op Bonaire heeft te kampen met achterstallig onderhoud. Veel van het hekwerk is verroest en vergaan, daken zijn lek, hokken zijn overwoekerd door struiken en bomen, goten verstopt en de hokken hebben een frisse verfbeurt nodig.

Veiling dierenasiel Bonaire

Om het asiel op te knappen, is geen geld beschikbaar. Vrijwilligers hebben al heel veel werk verzet om de meest nijpende problemen op te lossen, maar geld om materiaal te kopen is er niet. De opbrengst van de veiling wordt aangewend voor de renovatie van hekken en hokken van het dierenasiel.

 Gratis loterij

Er worden op deze avond grote en kleine artikelen aangeboden. Van de mooiste kunstwerken, een diner bij restaurant It Rains Fishes, een duikcursus bij Toucan Diving tot een jaarabonnement bij Health & Fitnessclub Bon Bida. Ook kun je bieden op een privé rondleiding door het nieuwe windmolenpark, een boottocht met de Glass Bottom Boot, op een gesigneerd T-shirt van een top voetbalclub en nog veel meer.

Aan het einde van de veiling vindt een loterij plaats. Iedereen die dan aanwezig is, kan dan gratis meedingen naar de meest prachtige prijzen waaronder een verblijf in de bruidssuite met diner in het Plaza Resort. Dus blijf tot het einde en maak kans op de mooiste prijzen. En dat alles voor het goede doel, namelijk de renovatie van de hokken van het dierenasiel!

 

 

 

 

Meer informatie

De avond staat onder leiding van veilingmeester René Essink van Caribbean Homes.

De veiling vindt zaterdag 11 december a.s. plaats bij Restaurant Eddy's (Sand Dollar Resort). Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom, de bar is open en de toegang is gratis.

Neem al je vrienden, relaties en familie mee!

Voor meer informatie kun je terecht bij het Dierenasiel Bonaire (717-4989) of stuur een e-mail naar animalshelter@flamingotv.net. Ook kun je een kijkje nemen op de website: www.animalshelterbonaire.com