kop

Sportieve en avontuurlijke fysiotherapeut zoekt werk

Korte omschrijving: 
Sportieve fysiotherapeut wil samen met zijn verloofde naar Bonaire verhuizen.

Beste heer / mevrouw,

Leuk datu een kijkje komt nemen om mijn CV pagina. Mijn naam is Rik en ben samen met Myrthe woonachtig in Hilversum in Nederland. Samen zijn we 4 keer op vakantie geweest naar Bonaire en wij willen ons graag settlen op dit geweldige eiland.

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherpaeut in Enschede en via onder meer Saba ben ik terecht gekomen in Hilversum waar ik in een eerstelijns fysiotherapie praktijk werk. Hier behandel ik voornamelijk mensen met sportblessures en jong volwassen. Door middel van dry needling, Mulligan therapie en oefentherapie ben ik mensen beter aan het maken.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij Victoria 1893 in Hilversum waar ik keeper ben en probeer ik regelmatig hard te lopen en met mijn vriendin leuke dingen te doen. Uiteraard staat minimaal 1x per jaar een duivakantie op de planning waar mijn vriendin en ik allebei ontzettend naar uit kijken en waar Bonaire uiteraard erg geschikt voor is.

Gezien de hudige situatie bij het ZVK is het moeilijk om als fysiotherpaeut aan het werk te komen op Bonaire dus ben ik opzoek naar werk in de duikbranche, sport, retail of outdoor activiteiten. Daarnaast lijkt het mij erg leuk om Papiamentu te leren.

Graag kom ik met u in gesprek over mogelijkheden op Bonaire.

 

Met sportieve groeten,

 

Rik Letteboer

Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
zie CV
Datum van beschikbaarheid: 
1 januari 2019