kop

Sociaal Cultureel werker

Korte omschrijving: 
Opzetten van activiteit en trajecten op niveau

Sociaal Cultureel werker ondersteunt vrijwilligers in het opzetten, plannen en uitvoeren van activiteieten. Zet activiteieten op niveau zowel op gebied van educatie, sport en spel, curssusen , voorlichtingen, discussie avonden en reintegratie trajecten.

Heeft als samenwerkingspartners de Gemeente, Jongerenwerkers, Maatschappelijkwerkers en Centrum Jeugd en Gezin, landelijke politie, uitkeringsinstantie en scholen. Geeft de mogelijkheid aan mensen om te ontwikkelen en bevorderd hun qualiteiten zodat ze weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Sociaal Cultureel werker biedt ambulantehulp of groepsverband hulp. 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik werk al 6 jaar bij een welzijn instantie. Heb een brede netwerk opgebouwd gedurende jaren. ik ben voorzitter van het Stichting Wijkpanel Vrijheidswijk, lid van de Multicultureel Advies Raad Leeuwarden. Hiervoor was ik voorzitter van werkgroep spelen (activiteitengroep voor kinderen 4jr-12jr). Mijn stage periode heb ik gedaan bij onderwijs voor kinderen met beperking, jongerenwerk, kinderwerk, meidenclub en als opbouwwerker.
Datum van beschikbaarheid: 
9 oktober 2012