kop

Retailer zoekt nieuwe uitdaging

Korte omschrijving: 
Retailer die alles doet voor de klant

Vanaf mijn 15e werk ik in de retail, ik ben er opgegroeid en niet bij de eerste de beste , maar bij Albert Heijn. Hier heb ik in het geheel 22 jaar voor gewerkt, van parttimer tot afdelingsmanager Slagerij( ben gediplomeerd meester slager), tot supermarktmamager. Het blauwe bloed is nog altijd aanwezig, dwz, altijd alles bezien door de ogen van de klant. 

Na mijn avond studie aan de HEAO-CE te Amsterdam, ben ik doorgegroeid en heb 2 jaar als inkoper vlees in Zaandam gewerkt voor Albert Heijn. 

Na mijn periode als inkoper, ben ik terug gegaan naar het winkelmanagement ( waar mijn hart ligt) en heb eerst 1 jaar een Gamma bouwmarkt gerund( door familie drama na 1 jaar hier gestopt, en veel dichter bij huis gaan werken).

Na de Gamma periode, heb ik  ruim 2 jaar gewerkt als supermarktmanager bij Albert Heijn.

Hierna verder doorgegroeid als district manager bij Carpetland ( nu Carpetright) waar ik 14 vestigingen aanstuurde in Noord en Zuid Holland.

Als gevolg van een overname ben ik op zoek gegaan naar ander werk en gevonden, als manager operations parkeergaragebeheer bij Interparking,  hierna als commercieel directeur bij een electronicabedrijf.

Als manager operations 5 jaar gewerkt bij ICI PARIS XL( een parfumerieketen) waar ik eindverantwoordelijk was voor de operatie ( 7 districten en 121 winkels).

Helaas door de crisis is er een reorganisatie geweest bij ICI PARIS XL in 2010, en verviel mijn functie. Ik heb hierna gewerkt als manager operations bij van Neerbos, en heb hier14 Gamma bouwmarkten aangestuurd.

Daarna als a.i. een Pontmeyer vestiging aangestuurds( B to B hout en plaatmaterialen), en als Head of regional retail bij Specsavers  gewerkt.

Conclusie voor mij is dat ik met mijn ervaring en kennis goed aansluit bij gevraagde functies binnen de retail / groothandel op Bonaire.

Branche: 
Detailhandel / Winkel
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Zie mijn informatie hierboven bij het kopje :omschrijving.
Datum van beschikbaarheid: 
16 februari 2015