kop

RCN en P-Direkt bieden 15 nieuwe arbeidsplaatsen

Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) en P-Direkt bieden 15 nieuwe arbeidsplaatsen om meer werkgelegenheid te creëren op Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De 15 vacatures voor medewerker contactcenter zijn vandaag opengesteld.

P-Direkt is de overheidsorganisatie die in Europees Nederland de salaris- en personeelsadministratie verzorgt voor meer dan 120.000 rijksambtenaren. Vanuit haar twee contactcenters in Zwolle en Den Haag ondersteunt P-Direkt managers en medewerkers op de ministeries via telefoon en e-mail.

Op verzoek van de Rijksoverheid in Europees Nederland, opent P-Direkt in september 2015 een derde kantoor op Bonaire. Dankzij het tijdsverschil met Europees Nederland, kunnen de rijksambtenaren nu ook in de avonduren terecht bij het contactcenter. Daarbij zorgen RCN en P-Direkt voor meer werk op Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Voor dit contactcenter  zoekt P-Direkt 15 enthousiaste collega’s op Bonaire, Sint Eustatius of Saba die op Bonaire een MBO-3 opleiding voor medewerker contactcenter willen volgen. Deze opleiding wordt in samenwerking met Scholengemeenschap Bonaire gegeven. Het gaat om een werk/leertraject van anderhalf jaar. De nieuwe collega’s komen in dienst van RCN op Bonaire.

De vacature is te vinden op deze website en website van RCN. Reageren kan tot 7 juni 2015.