kop

Pro-actieve, administratieve duizendpoot met internationale werkervaring zoekt nieuwe uitdaging!

Korte omschrijving: 
CV Claudia de Weert

Geachte heer of mevrouw,

Beste lezer,

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, hier een bericht vanuit Europees Nederland om te informeren naar nieuwe carrière mogelijkheden in Caribisch Nederland. Ik ben voornemens om Nederland wederom te gaan verlaten en zoek een nieuwe uitdaging in een inspirerende omgeving.

Momenteel ben ik werkzaam bij het Ministerie van Financiën, Belastingdienst Nederland. Zoals blijkt uit mijn CV (welke ik heb bijgevoegd) heb ik merendeels voor overheidsorganisaties gewerkt waaronder ook een middelgrote gemeente in Nederland. In 2011 ben ik vertrokken naar Australië en daar heb ik enige tijd voor een groot civiel bouwbedrijf gewerkt. Daarna ben ik verder gaan reizen door Oceanië en Zuid-oost Azië. Ik heb dus ervaring met het werken en leven in verschillende culturen en dit is nou ook precies wat ik ontzettend mis. Ik heb de afgelopen jaren veel van de wereld mogen zien, waardoor ik mij besef dat er meer is dan alleen Nederland. Na 1,5 jaar weer terug te zijn in eigen land kan ik mijn draai dan ook nog steeds niet vinden.

Met ruim 9 jaar werkervaring op toch nog vrij jonge leeftijd ben ik van mening dat ik met mijn werk(- en levens)ervaring een toegevoegde waarde kan zijn voor Bonaire en omgeving. Natuurlijk is het maken van zo'n stap om te gaan emigreren een stuk eenvoudiger wanneer er baanzekerheid is bij aankomst. Vandaar dat ik via deze weg wil informeren naar eventuele carrière mogelijkheden binnen de rijks- en overheidsdiensten van Caribisch Nederland, of daarbuiten. De afgelopen tijd hou ik al diverse websites in de gaten met nieuwe vacatures op Bonaire. Ik besef mij goed, dat een stap om te emigreren naar een mooie omgeving als Caribisch Nederland, niet als een eeuwige vakantie gezien kan worden. Hier zullen mensen vaak de fout mee in gaan! Ik hoop dan ook dat jullie door het lezen van mijn CV dit beeld kunnen weg stoppen.

Mocht u aanvullend vragen hebben, mijn CV willen ontvangen en meer informatie willen over mij als persoon dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via mijn prive-mailadres: claudiadeweert@hotmail.com

Ook als u tips heeft voor mij over hoe ik op de beste manier een nieuwe baan kan vinden vanuit Nederland verneem ik dat graag. Bij voorbaat mijn dank voor het lezen van dit bericht. Met veel belangstelling kijk ik uit naar uw reactie.

 

Vriendelijke groet,

Claudia de Weert.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Datum van beschikbaarheid: 
27 mei 2014