kop

My Experience

Korte omschrijving: 
Business Intelligence Professional

Vanwege mijn ervaring met de functie van Informatieanalist binnen de overheid en mijn affiniteit met gegevensanalyse binnen andere projecten, wil ik heel graag een functie op het gebied van Business Intelligence en informatievoorziening. Met mijn opleiding Bedrijfskundige ontwikkeling van informatievoorziening en mijn opgedane ervaring als consultant en ambtenaar, kan ik een grote bijdrage leveren aan de toekomstige welzijn en algemeen belang van Bonaire.

 

Ik ben analytisch zeer sterk en hecht heel veel waarde aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Aan de ene kant ben ik gehecht aan mijn vrijheid om initiatieven te kunnen nemen en de mogelijkheid tot zelfontplooiing, en aan de andere kant ben ik ook op zoek naar verbondenheid en manieren om een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

 

Gedurende mijn periode als ICT consultant en overheid beambte heb ik ervaren dat een klantgerichte houding en een sterk inlevingsvermogen in de behoeften van de klant net zo belangrijk en effectief zijn als regels en procedures opstellen voor de aanlevering van gegevens en opdrachten.

 

Ik hoop dat u op basis van deze korte voorstelling nieuwsgierig bent geworden.  Ik woon momenteel in Nederland en wil heel graag mezelf op Bonaire gaan vestigen. Per 1 maart 2012 ga ik met vakantie naar Curaçao. Hier zie ik een kans om mijzelf persoonlijk voor te stellen.

Branche: 
Automatisering / IT 
Functiegroep: 
Overige
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Datum van beschikbaarheid: 
1 januari 2013