kop

MKRO

Geachte heer/mevrouw,

 

Mijn naam is Murichia Kromhout en ik ben 22 jaar oud, ik ben een heel energiek persoon ik hou er van om bezig te zijn met van alles en nog wat.

Zelf ben ik een echte regelneef ik vind altijd wel wat om uit te pluizen, Ik heb voldoende kennis en ervaring in de horeca en inleiding en organisatie management door mijn afgeronde opleidingen in die richtingen. Maar ik ben altijd gemotiveerd om nieuwe dingen te leren die mij beter maken in mijn vakken en interesse gebieden zodat ik er het beste uit kan halen.

Ik zou niets liever willen dan vast voor uw bedrijf te komen werken, en in vaste dienst verband te treden.

Ik zou heel graag het visite kaartje willen zijn van uw bedrijf.

 

Tijdens me studie heb ik geleerd om veelvuldig in teamverband te werken. Door de opleiding ben ik goed in mensen relaties en het bouwen van mijn netwerken.  Door de opleiding inleiding management & organisatie heb ik veel verstand van theoretische inzichten vertalen naar een praktische toepassing, het maken van bedrijfsplannen, word etc. De opleidingen in de richting horeca zoals gastvrouw die hebben mij bijv. veel geleerd om sociaal, gastgericht te zijn. Daardoor heb ik veel mensenkennis opgebouwd, want  je moet altijd kunnen inschatten van te voren waarvoor bepaalde gasten het pand betreden. Ook heb ik geleerd om het te bereiden en serveren van dranken en gerechten en het beheren van de voorraad en het bestellen van materialen. Door deze skills heb ik geleerd om veel dinges op te nemen in me hoofd en veel tegelijkertijd te onthouden. De administratie werd ook vaak bijgehouden te worden door ons. Veel wijzer ben ik zeker geworden door mijn opleidingen maar ik ben erg gemotiveerd om nieuwe dingen te leren die mij  beter maken in het vakgebied zodat ik er het beste uit kan halen.

Ik zou niets liever willen dan vast voor uw bedrijf te komen werken, en in vaste dienst verband te treden.

Ik zou heel graag het visite kaartje willen zijn van uw bedrijf want ik ben leergierig en zeker een type die gretig is om altijd wat nieuws te leren.

 

Werken in uw bedrijf past precies bij mij omdat ik mensen graag goed werk lever, ik vind het fantastisch om te horen van mensen dat ik ze goed geholpen heb,dat geeft mij een goed gevoel. Door dit gevoel merk ik dat ik mijn werk goed doe, hier door krijg ik alleen maar meer plezier in mijn werk.

Het lijkt me geweldig om het visite kaartje te zijn van uw bedrijf.

Momenteel heb ik geen baan. Ik ben samen met mijn gezin komen emigreren om te genieten van al het mooie van Bonaire.  Graag wil ik een goede start maken hier en jullie bedrijf lijkt mij daar het meeste geschiktste voor want ik blijf in contact met de mensen en dat heb ik het liefst. Ik beheers de Papiamentse taal nog niet echt, maar ik ben bereid om het te leren. Ik heb namelijk vernomen dat jullie opzoek zijn naar nieuwe personeel dus ik bied mij hiervoor aan.. 

Ik hoop dat mijn enthousiasme voor u aanleiding is om mij uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. 

Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.

U kunt mij telefonisch bereiken op;  717 66 32 of per mail; m_kromhout@live.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

Murichia Kromhout te Tera Kora

Branche: 
Overig
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik heb ervaring in de horeca, receptie, en winkels. Vanaf mijn 16e heb ik alleen in deze sectoren gewerkt. En wat ik altijd het leukste heb gevonden was receptie, het maakte me dan ook niet uit in wat voor branche. Maar allemaal zijn wel leuk om te doen, alleen heb ik natuurlijk voor de één meer veerkeur dan voor de ander.
Datum van beschikbaarheid: 
9 september 2013