kop

ICT Coördinator (gespecialiseerd op ICT & Business Proces)

Korte omschrijving: 
Ervaren leidinggevende en projectleider met het accent op "Processen".

Ik heb 25 jaar werkervaring bij meerdere organisaties als ICT'er. Ik heb ervaring als leidinggevende en projectleider met het accent op "Processen".

Ik ben een pionier van geest die graag mee wil denken bij veranderingstrajecten, maar betrokken wil blijven bij het implementatietraject ter ondersteuning van de gebruikersorganisatie. Mijn interesse gaat uit naar een organisatie op de Antillen, met voorkeur voor Bonaire en Aruba die op zoek is naar een creatieve geest die graag zijn kennis en ervaring in wil inzetten. Waar ruimte is voor eigen initiatief, ontplooiing en ontwikkeling.

In mijn nieuwe functie moeten de volgende aspecten aanwezig zijn:

  • Veel menselijke contacten.
  • Meedenken bij de langtermijn visie.
  • Bedenken/vormgeven en (laten) uitvoeren
  • Solo en teamwerk
  • Training/workshop geven en blijven leren

In welke branche/sector/vakgebied? Dat is juist de uitdaging die ik zoek! Iets nieuws!

Daarbij sta ik open voor ideeën van anderen en probeer voordurend iets te leren, dat is waar ik naar op zoek ben!

Heb ik uw interesse gewekt?

 

U kent mij ook vinden op linken-In : http://nl.linkedin.com/in/rjjsaporito

 

Branche: 
Overig
Functiegroep: 
Automatisering
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Spaans
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik ben sinds 1987 actief op de arbeidsmarkt en heb in de loop der jaren veel kennis opgebouwd op het gebied van ICT en bedrijfsprocessen. Ik ben een pragmatisch en resultaatgericht persoon die gaat en staat voor haalbare en werkbare oplossingen. Ik ben een ‘doener’ die oog heeft voor de organisatie en de werkvloer. Ik word enthousiast als ik “Out of the box” mee kan denken over het verbeteren, het versimpelen en het efficiënter inzetten van processen (business en ICT/ITIL) om zo bij te dragen aan het behalen van beoogde business resultaten. Sleutelwoorden die op mij van toepassing zijn: Klantgericht, communicatief vaardig, creatief, pro-actief, collegiaal, flexibel, adviserend, hands-on mentaliteit, besluitvaardig. Specialismen: Procesmanagement, Competentiemanagement, Projectmanagement, Lijnmanagement, facilitator (workshop), Coördinator, opzetten van Helpdesk, veranderingsmanagement & Infrastructuur consultant. Sector: Overheid (VROM, EZ, Justitie), Rechtspraak “Rechtbank Utrecht”(facilitaire dienst), Luchtvaart (KLM), Telecom (Orange), Mode industrie (Miss Etam), Onderwijs ( ACCU “Universiteit Utecht”), Pensioenfondsen( PGGM, SBA), Industrie (Akzo, EVC, Heineken), ICT Politie (Vtspn).
Datum van beschikbaarheid: 
3 november 2009