kop

Fiscale Consulent zoekt werk bij de overheid

Korte omschrijving: 
HBO niveau

Paramaribo 15-07-2014

 

Aan : De Rijksdienst Caraibisch Nederland

Van : Donner Ricky, Robby, Faisel

Betreft : Sollicitatie Belastingdienst

 

Geachte Functionaris,

Naar aanleiding  van uw bericht op internet, neem ik de vrijheid om te solliciteren naar een functie binnen de Rijksdienst Caraibisch Nederland.

Mijn naam is Donner Ricky, Robby, Faisel. Ik ben geboren op 30 juli 1974 te Paramaribo, en woon thans aan de wicherstraat #7 te Paramaribo.

Ik heb de Muloschool doorlopen en daarna de V.W.O. In 1994 werd ik aangenomen bij de Veiligheidsdienst voor  hoogwaardigheidsbekleders . ik ben tot veiligheidsagent opgeleid en heb ± 2 ( twee )jaren gewerkt bij de toenmalige  Vice- President van Surinamen Jules  Ajodjah als veiligheidsagent.

In 1998 ben ik aangenomen geworden bij de Belastingdienst Suriname. Ik heb 2 jarenlang de Deurwaarders opleiding gevolgd, en met goed succes afgerond. Ik heb 8 ( acht ) jaren gewerkt  in de functie van Belasting Deurwaarder en heb alle onderdelen van het werk behandeld tijdens mijn loopbaan.

Vanaf  het jaar 2006 draai ik mijn eigen Belastingadvies Bureau tot heden. Ik heb altijd liefde gehad voor het Belasting werk en heb het altijd op een zeer professionele manier willen doen.

Ik denk dat de Rijksdienst Caraibisch Nederland een zeer dynamisch organisatie is waar ik mijn krachten  en kennis zou willen inzetten. Ik heb in Suriname gewerkt met Tjerk Helstone, en heeft mij een zeer positieve beoordeling gegeven. Hij werkte toen als Technische Bijstander uitgeleend door Nederland aan Suriname. Ik ben bereid offers te brengen om een kans te krijgen mijzelf te bewijzen, ook al moet ik bij een van die eilanden zoals b.v. Bonaire, Curacao enz , mijn krachten geven.

Ik hoop dat ik zeer spoedig een gunstig resultaat uwerzijds mag vernemen.

 

Met Vriendelijke Groeten,

 

Hoogachtend,

 

Ricky.R.F. Donner

 

P.S.

Tel : 597 08319065 of 597 08658405

Mijn CV en Diploma,s heb ik als bijlage toegevoegd.

Branche: 
Overheid
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Acht jaren werk ik intensief als Belasting Consulent. Daarvoor heb ik ook al acht jaren gewerkt als Belasting Deurwaarder bij de Belasting dienst van Suriname.
Datum van beschikbaarheid: 
25 juli 2014