kop

Ervaren People Manager/Econoom voor Professionalisering en Ontwikkeling

Korte omschrijving: 
drs Rico van der Schee is econoom en een (internationaal) ervaren manager/directeur/adviseur/veranderaar met hart voor mens/maatschappij en ontwikkeling van Bonaire.

Rico is kundig op inhoud, breed opgeleid en kundig in managen van mensen en processen. Krijgt door zijn diplomatieke stijl veranderingen voor elkaar. Is effectief in leidinggeven en heeft oog voor belangen en gevoeligheden. Weet het beste uit mensen te halen en gaat voor het implementeren van de ontwikkelingsvisie. Samenwerken en mensen enthousiast laten worden, zodat ze zelf aan de slag gaan omdat ze het zelf willen, dat is zijn kracht. Is doelgericht en een echte doorzetter met een lange adem.

Woorden die Rico omschrijven qua werk: Econoom, bouwer van organisaties, implementator, people manager, leider, resultaatgericht, positief, inspirerend, cultuurkenner en gebrand op draagvlak en samenwerken, teamspirit, relativerend, stressbestendig. En qua mens: Sportief, reislustig, openminded, twee rechtse handen, creatief en muzikaal, familie, natuur/milieu, voeding, eerlijke handel, ontwikkelen en innoveren [de volgorde is random].

Saludo, Kind regards, Vriendelijk groet,

Rico van der Schee

[Zie mijn CV-document voor uitgebreide informatie]

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Zie CV bestand.
Datum van beschikbaarheid: 
1 augustus 2016