kop

Ervaren Human Recourse Adviseur / Manager wil werken en wonen op Bonaire

Korte omschrijving: 
Ik ben een ervaren HRM-er, met veel energie en enthousiasme die ik goed weet over te brengen op mijn omgeving.

Ik leg gemakkelijk contact met andere mensen. Ik ben toegankelijk voor anderen en leer graag nieuwe mensen kennen. Ik vind dat ik empatisch ben en graag naar oplossingen zoek voor problemen of knelpunten (niet te lang blijven hangen in het probleem). Ik zoek de samenwerking en het overleg op, toon initiatief en ben resultaatgericht. Daarbij zorg ik er voor dat de voortgang wordt bewaakt, want plannen en organiseren is een sterk punt van mij. 

Ik spreek en schrijf Nederlands, Engels, Duits en een klein beetje Spaans. Momenteel ben ik bezig met een cursus Papiaments. 

Ik ben verliefd geworden op de Antillen sinds de eerste keer dat ik voet zette op Curacao. Dat gevoel is alleen maar sterker geworden naarmate ik vaker een bezoek bracht, en met name toen ik Bonaire leerde kennen. Wat is Bonaire een heerlijk eiland! Onder andere de vriendelijkheid van de mensen, de rust, de mooie natuur dat Bonaire in en om het eiland te bieden heeft en natuurlijk het klimaat. Iedere dag denk ik aan het mooie eiland, en ik zou zo graag deel uitmaken van de maatschappij in Bonaire. Ik zoek een baan als HRMer en/of als manager.

Ik heb ruime ervaring binnen de overheid als HR adviseur en heb een aantal jaren leiding gegeven aan een afdeling Personeelsbeheer.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Personeel en organisatie
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik heb ruim 15 jaar ervaring binnen de overheid als HR adviseur en als leidinggevende binnen een afdeling Personeelsbeheer. Voor mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik naar mijn CV in de bijlage. Mijn voorkeur gaat uit naar een vierdaagse werkweek, fulltime is ook bespreekbaar!
Datum van beschikbaarheid: 
1 augustus 2015