kop

Erik Jansema HBO

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij mijn motivatiebrief waarin ik mij graag wil voorstellen en een open sollicitatie bij uw organisatie. Ik hoop dat u geïnteresseerd raakt en mij de mogelijkheid biedt deze brief in een persoonlijk gesprek te komen toelichten.

 Ik was tot vrij recent nog werkzaam als Teamleider Service Center bij Autobedrijf Munsterhuis, mijn contract is daar niet verlengd vanwege economische redenen.

In deze functie heb ik dagelijks intensief contact met allerlei verschillende klanten. De competenties besluitvaardig zijn, daadkrachtig handelen en een inlevend vermogen hebben zijn mij dus ook niet vreemd en sta ik zelfverzekerd in het leven. Daarnaast beleef ik veel plezier aan contacten met klanten, zoals u kunt zien in mijn Curriculum Vitae is een intensief klantencontact op verschillende vlakken altijd een wezenlijk onderdeel geweest van mijn arbeidsverleden. Hierdoor heb ik sterke verbale en non-verbale communicatieve vaardigheden ontwikkeld.

 Daarnaast ben ik zeer actief bezig met outbound telefonie in mijn huidige functie om werkplaatsafspraken te creëren en behaal ik daarmee ook uitstekende resultaten. Een score van minimaal 60%-65% is gebruikelijk. Het voorbereiden, beheren, verwerken van internet leads/offertes/verkoopacties behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Na bijna 17 jaar in de commerciële sector werkzaam te zijn geweest, waarbij ik van servicemedewerker tot bedrijfsleider bij verschillende Shell benzinepompen en assistent bouwmarktmanager bij Gamma ben opgeklommen, heb ik in 2010 een overstap gemaakt naar de zorgsector (CIZ). Nu wil ik graag een nieuwe stap in mijn carrière maken en doen wat ik goed kan, met mensen omgaan, ondersteunen, begeleiden, administratieve taken uitvoeren en plannen en organiseren. Ik ben handig met een computer en maak mij nieuwe software snel eigen, ook geniet ik van een ondersteunende, begeleidende, leidinggevende en controlerende rol om samen met klanten en collega’s tot een gewenst resultaat te komen.

Er is bij mij in december 2009 een loopbaantest afgenomen bij Agens in Enschede. De volgende testen zijn hierbij afgenomen: Verstandelijke capaciteiten, belangstelling, persoonlijkheidskenmerken, competenties. Deze test zal ik, indien gevraagd, meenemen ter inzage bij een eventueel sollicitatiegesprek. Uit deze test blijkt dat ik bovengemiddeld scoor in plannen en organiseren en verbale communicatie. Eveneens blijkt uit de test dat ik qua denk- en werkniveau op hoog M.B.O. 4 niveau/laag H.B.O. niveau zit. Ik ben natuurlijk bereid om mezelf verder te ontwikkelen door eventuele opleidingen of cursussen.

Op dit moment houd ik me bezig, op vrijwilligersbasis, met een stukje management bij het begeleiden van het zangtalent Shanelle De Lannoy, deelneemster The Voice Kids (seizoen 4 2015). Ik regel daarbij vooral de facilitaire werkzaamheden zoals:

 - het regelen van optredens

- het regelen van sponsoren

- netwerken

- alle bijkomende organisatorische zaken

- sociale media kanalen

 Er wordt op dit moment een website (www.shanelledelannoy.nl) voor haar gebouwd die voor het einde van deze week online zal staan, heeft ze kleding gesponsord gekregen en accessoires. Ook staat heeft ze een fotoshoot gehad. Daarnaast zijn er al enkele optredens gepland, dit alles is door mij geregeld

 Ik ben gewend om zowel alleen als in een team te werken, ook buiten de normale kantooruren. Ik ben zeer leergierig en ik sta zelfverzekerd in het leven. Als ik mijzelf in een aantal steekwoorden zou moeten neerzetten dan komen de termen enthousiast, stressbestendig, doorzetter, teamplayer, zeer klantvriendelijk en klantgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, accuraat en resultaatgericht in mij op.

Het is de droom van ons gezin om te emigreren naar de Antillen en vooral naar Bonaire, mijn vrouw is daar geboren en haar broer woont al 9 jaar op Aruba. We hebben zeker een band met de regio.

Met vriendelijke groet,

Erik Jansema

 

Branche: 
Detailhandel / Winkel
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Full- of parttime: 
Fulltime
Datum van beschikbaarheid: 
1 augustus 2015