kop

Enthousiaste en ambitieuze docente/jongerencoach op zoek naar werk

Korte omschrijving: 
Docente/jongerencoach wil haar kennis en ervaring gebruiken om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de jeugd op Bonaire.

Mijn partner en ik hebben al lange tijd de wens naar de Nederlandse Antillen te vertrekken en daar samen een nieuw bestaan op te bouwen. Bonaire staat voor ons met stip op 1 door de gemoedelijkheid, de kleinschaligheid en niet te vergeten de enorm mooie natuur. Het is nu tijd om onze droom werkelijkheid te maken. Ik ben daarom volop op zoek naar een plezierige en uitdagende baan, waar ik genoeg voldoening uit kan halen.

In mijn droombaan lever ik een bijdrage aan het welzijn van de opgroeiende jeugd op Bonaire en heb ik veel contact met kinderen en jongeren en hun ouders/verzorgers.

Het lijkt mij ook erg leuk om bv Nederlandse taalles of rekenles te geven aan basisschool leerlingen, echter heb ik geen PABO bevoegdheid. Ik sta open voor diverse functies!

Ik heb 8 jaar binnen het bedrijfsleven gewerkt als commercieel medewerkster binnendienst Franstalig en ben ook beschikbaar voor een baan, waarbij kennis van de Franse taal gevraagd wordt in de volgende branches: administratief & secretarieel en logistiek.

  

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Overige
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik heb ruim 8 jaar voor de klas gestaan als docent Frans binnen het regulier en het particulier onderwijs en ik heb lesgegeven aan alle klassen. Daarnaast was ik werkzaam als mentor, leerling-begeleidster en vakgroepvoorzitster Frans. Hierna heb ik 8 jaar gewerkt binnen het bedrijfsleven als commercieel medewerkster binnendienst voor de Franse taal. Vervolgens heb ik mezelf omgeschoold tot jongerencoach met specialisatie faalangst en ben begin dit jaar voor mezelf gestart als coach en trainer.
Datum van beschikbaarheid: 
1 juli 2018