kop

Elfde editie van de Studie- & Beroepenmarkt Bonaire


Laatste mogelijkheid om aan te melden!

Dit jaar zal de elfde Studie- & Beroepenmarkt Bonaire plaatsvinden op zaterdag 8 november 2014 en zoals gewoonlijk aansluitend op de Studie- en Beroepenmarkt van Curaçao.

De SBM wordt wederom gehouden in de zalen van Jong Bonaire aan de Kaya Simon Bolivar. U kunt vanaf 8.00 uur met de opbouw van de stands beginnen. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zal de markt voor het publiek toegankelijk zijn.

Zoals elk jaar heeft de SBM een motto om de jongeren, de toekomst van Bonaire, te stimuleren zich goed te laten informeren over studie- en werkmogelijkheden, opdat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Vandaar dat het motto van de SBM dit jaar is:

      Ta BOfuturo, Baip’e!

Het is van essentieel belang de jongeren een goed beeld te geven van de studie- en werkmogelijkheden, omdat zij op deze wijze een betere keuze kunnen maken voor hun toekomst. De SBM verwacht ook dit jaar weer een grote opkomst van deelnemers en moedigt de studenten c.q. jongeren aan om zich te komen oriënteren op de markt.

Ook dit jaar zal Bon FM interviews met deelnemers en bezoekers live uitzenden. Anders dan voorgaande jaren zal er dit jaar een digitale krant gepubliceerd worden op de website van Ban Boneiru Bek (www.banboneirubek.com).

Alle deelnemers van het afgelopen jaar hebben een informatiebrief en een inschrijfformulier voor het jaar 2014 via email ontvangen. Als er nog bedrijven, scholen of instellingen zijn die nog niet benaderd zijn door de commissie van de SBM en die graag willen meedoen, dan kunt u een email sturen naar sbmbonaire@gmail.com en dan zal u alsnog de informatie toegestuurd krijgen. De commissie van de SBM Bonaire 2014 vraagt de deelnemers het inschrijfformulier vóór 25 oktober 2014 in te zenden. Op de website van de stichting Ban Boneiru Bèk kunt u alle verdere nieuws hieromtrent volgen.

Contactpersoon van de Studie- & Beroepenmarkt 2014 is: Mw. Jacoline de Kruijf met emailadres: sbmbonaire@gmail.com Fundashon Ban Boneiru Bèk: www.banboneirubek.com