kop

Diesel / Elektro Monteur

Johnny Brand

Pieterzeemanlaan 15

3356Br, Papendrecht (Holland)

0031(78)6410371 Thuis

0031(0)611109802 Mobiel

Johnny_brand@Hotmail.com

Geboortedatum 02-08-1988

 

20-04-2010

Te Papendrecht

 

Samenvatting

·          Bij deze stuur ik mijn CV in om te laten zien wat mijn werk ervaringen zijn. En of dit misschien overeenkomt met waar misschien een sollicitatie voor open is of kunnen gebruiken.

·          Ik ben na mijn school ( VMBO Elektrotechniek) gelijk op zoek gegaan naar een werkplek omdat ik geld wou verdienen om een auto te kopen en leuke dingen zou kunnen doen. Toen ben ik eerst nog terecht gekomen bij een oud stage bedrijf (Ciltron BV) waar ik elektrische panelen moest maken en ook bedraden en testen. Maar naar een paar maanden had ik een ander aanbod gekregen bij een ander bedrijf. Toen ben ik terecht gekomen bij PonPower elektrisch/mechanies werk.

·          Waar  ik nu  solliciteer is omdat het me een aantrekkelijk aanbod lijkt om werk ervaring op te kunnen doen in de elektrotechniek of dieseltechniek. Liefst allebei. Ik ben graag in het buitenland en wil die kans pakken nu ik nog jong ben en veel kan leren. Het land trekt me ook. Ik ben er al 2keer op vakantie geweest maar was toen niet gelukt om werk tevinden. En ben dus al een tijd opzoek naar werk in een mooi land waar ik me steentje kan bij dragen om het optebouwen. Ook woont me vriendin op Bonaire waar ik heel graag bij wil zijn. Dus eigenlijk is het werk perfect voor mij.

·          Ik ben nog een jonge gozer, leergierig,  vind het niet vervelend om te werken. Ben een doorzetter, kan goed samen werken,netjes werken niet rommelig

·          Dit is een klein beetje mijn verhaal achter de sollicitatie. En hoop jullie voldoende tehebben geinformeerd

 

Opleidingen

VMBO Elektrotechniek  - Geslaagd

2004/2006

Te Papendrecht Christelijke Scholen gemeenschap De Lagewaard

 

MBO Dieseltechniek 2e Dieselmonteur - Geslaagd

2006/2008

Te Rotterdam Albeda College

 

 

Algemene Ervaring + Certivicaten

·          Lassen

·          Heftruck certificaat

·          Bovenloop kraan certificaat

·          Elektrisch Meten + Mechanisch

·          VCA C diploma

·          Kennis met Laptop werken

 

Talen

·          Nederlands Praten en schrijven /  technisch

·          Engels Praten en schrijven / technisch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loopbaan en prestaties

 

Pon Power

2006 tot 2008

 

·          Ik ben begonnen bij een heel bekent bedrijf PON Power (Geveke Motoren Caterpiller dealer) daar ben ik bezig geweest als ombouwen van motoren hoe dat de klant ze wou hebben. Daar ben ik als leerling monteur begonnen en heb toen me 2e dieseltechniek gehaald. Ook ben ik bezig geweest aan de motoren om elektrisch aan tesluiten, de alarm meringen en beveiligingen van een motor. Plus het testen ervan.

 

 

 

Vink Diese

 

 

 

 

 

 

2008 tot 2008

·          Na 2jaar gewerkt te hebben met catepiller motoren bij Pon ben ik aan de slag gegaan bij Vink Diesel een revisie bedrijf. Daar heb ik 3 maanden gewerkt. En de reden dat ik daar weg ben gegaan is omdat de werkplaats chef niet genoeg tijd meer had voor me wegens overlijden van de bedrijf leider. En hij die taak op zich moest nemen. Heb daar wel veel  geleerdin die korte tijd.

 

Aggreko Service & Repair

 

5/1/2008 tot heden

·          Bij Aggreko ben ik terecht gekomen via een vriend van me vader.. Me Bezigheden daar zijn Onderhoud en reparaties aan motoren van 30Kva Tot 1250Kva van de motoren. Iveco, Scania, Volvo, en de Cummins motoren. Dus daar komt veel bij kijken. Zowel mechanisch als elektrisch bezigheden.

 

 

 

 

 

 

Stage

 

Ciltron

·          Bij Ciltron Bv heb 3 maanden stage gelopen als paneel bouwer voor siemens, voor de betuwelijn in Nederland. Dit heb ik gedaan tijdes mijn Vmbo Elektrotechniek opleiding waar ik een deel van het laatste jaar een stage plek moest hebben. Ik was daar 2 maanden in dienst na mijn halen van het diploma.

 

 

 

2005 tot 2006

 

 

Dit een een beetje wat informatie over mij en me werk ervaringen/stage. Zou dit nog niet genoeg zijn of is er iets niet duidelijk kunt u altijd contact opnemen.

 

Hoop  snel reactie tekrijgen.

 

Met Vriendelijke Groet, Johnny Brand

0031611109802

Branche: 
Techniek
Functiegroep: 
Techniek
Werk / Denkniveau: 
MBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Datum van beschikbaarheid: 
21 april 2010