kop

Dierendagfeest op 4 oktober met heel prijzen

Zondag 4 oktober is het werelddierendag. Ook op Bonaire vindt er een groot Dierendagfeest plaats. Er word dan heel veel aandacht besteed aan de dieren op het eiland. Er vindt in het Parke Publiko van de We dare to care foundation van 16.00 tot 18.00 uur een groot feest plaats waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd en waar heel veel prijzen te winnen zijn. Voor de kleintjes verzorgd Magic Ed  een leuk programma met springkussen en popcorn. Ook is er een tekenwedstrijd.

Maar het hoogtepunt van deze middag is de huisdierverkiezing. Iedere diereneigenaar kan meedoen aan de verkiezing voor het mooiste, liefste en best verzorgde huisdier. Neem gewoon je huisdier mee naar het Parke Publiko en vertel aan een jury waarom juist jouw huisdier de liefste, mooiste of de best verzorgde is van de hele wereld.

Er zijn die dag heel erg veel prijzen te winnen. Zoals een boodschappen cheque van Nafl. 200,- bij Bonaire Warehouse, een vaartour voor twee personen met de Aquaspace, een uur landsailen voor twee personen bij Landsailing Bonaire, een  mangrove tocht in een kajak  voor twee personen aangeboden door het Mangrove Centrum, vele T-shirts, een halve dag met een STINAPA Ranger op pad, een proefduik voor twee personen bij Dive Friends Bonaire, een dieren verwenpakket, toegang en rondleiding voor vier personen bij de Butterflyfarm en een gratis grote pizza van Pasa Bon Pizza.

Maar dat is nog niet alles, want  en …………. Supermarkt Cultimara geeft  een  hoofdprijs weg waar iedereen van droomt….. 1 minuut gratis winkelen!!!

De dierendagactiviteit vindt op 4 okotber van 16.00 tot 18.00 uur plaats in het Parke Publiko achter het ziekenhuis en wordt georgansieerd door Stinapa en het Dierenasiel Bonaire.

Je kunt echter ook al eerder terecht in het park, want vanaf 14.00 uur vindt er ook een boekenmarkt plaats.