kop

CV werf/projectleider

Geachte

Ondanks het feit dat ik steeds met de grootste inzet en voldoening mijn taken heb uitgevoerd, had ik steeds het verlangen naar meer verantwoordelijkheid. Dat is ook de reden waarom ik de schoolbanken na meerdere jaren werkervaring, opnieuw heb opgezocht. Het was daar dat ik aan mezelf en niet aan anderen wou bewijzen dat ik meer in mijn mars had. Voor het behaalde resultaat heb ik dan ook zeer hard gewerkt.

Met dezelfde motivatie als voor mijn studies heb ik aansluitend op mijn afstuderen werk gevonden als werfleider/ projectleider bij het algemeen aannemingsbedrijf HBS. HBS is een onderdeel van de firma Vanhout, welke op zijn beurt tot de Besix groep behoort. Indien u meer wenst te weten over wat wij precies doen, kan u steeds terecht op volgende websites: www.hbs-geel.be en www.vanhout.be.

Ondertussen werk ik nu meer dan 3 jaar voor dit bedrijf en dit nog steeds met de grootste overgave om samen met bouwheer en architect tot het gewenste resultaat te komen. U vraagt zich dan ook waarschijnlijk af, waarom nog solliciteren?

Heel eenvoudig. Het is voor mij zo lang ik mij kan herinneren een droom geweest om te werken in het buitenland. Hard werken moeten we overal, dus waarom niet ergens waar het weer en de natuur veel aangenamer is dan in België. Ik hou van avontuur, maar ook van zekerheden. Daarom wens ik te solliciteren naar een job op Bonaire.

Indien u van mening bent dat ik uw bedrijf een meerwaarde kan bieden ben ik steeds bereid om de resterende twijfels weg te nemen en u te overtuigen van mijn inzet en gedrevenheid. Mijn visie: hoewel perfectie niet bestaat, streef ze steeds na en wees nooit te oud om bij te leren.

Mijn dank om mijn cv en motivatie even te willen doornemen.

Met vriendelijke groeten

Stefan Andries

stefan.andries1@telenet.be

 

 

Branche: 
Techniek
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Zie cv
Datum van beschikbaarheid: 
19 augustus 2012