kop

CV van Tim

Korte omschrijving: 
CV Tim , 24 jaar, HBO-RECHTEN

Geachte lezer,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om mijn profiel te bekijken.

Ik zal mijzelf voorstellen zodat u weet met wie u te maken heeft. Ik ben Tim de Mooij, geboren op 31 juli 1990 en woonachtig in Alphen aan den Rijn (Nederland). Momenteel ben ik bezig met de laatste fase, het afronden van mijn scriptie, van de HBO opleiding Rechten aan de Haagse Hogeschool, naar verwachting ben ik rond november 2014 afgestudeerd. Naast mijn opleiding werk ik 4 dagen per week bij gerechtsdeurwaarderskantoor Caminada & Van Leeuwen te Alphen aan den Rijn en ben daar een belangrijke schakel in de organisatie geworden. Ten slotte ben ik thuis bezig met een zelfstudie Papiaments.

Aangezien ik op zoek ben naar een nieuwe ervaring en uitdaging op zowel werkgebied als in mijn privéleven ben ik bezig met solliciteren. Ik ben een leergierig persoon en heb nieuwe werkprocessen snel onder de knie daarnaast ben ik stressbestendig en de kwaliteit van de door mij afgeleverde werkzaamheden blijven, ondanks de stress, altijd goed.  Tot slot ben ik een creatieve denker, als iets niet op de ene manier lukt probeer ik het op een andere manier totdat ik mijn doel heb bereikt.

Ik hoop dat ik uw interesse heb gewekt, indien nodig ben ik altijd bereid om mijn C.V. toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

 

Tim de Mooij

Branche: 
Juridisch
Functiegroep: 
Juridisch/bestuurlijk
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
1 september 2010 – heden Caminada & Van Leeuwen Gerechtsdeurwaarder B.V. Taken: Dossierbehandeling, post verwerken, telefonisch te woord staan van klanten en debiteuren, verwerken gereden exploten van de deurwaarders en eventueel afwikkelen, agenda behandeling. 26 april 2010 – 31 juli 2010 Gerechtsdeurwaarderskantoor J.M. van Oudenaarden & Partners B.V. Taken: Dossier behandeling. oktober 2009 – 30 juli 2010 TNT Post NL Taken: Post op juiste adressen afleveren.
Datum van beschikbaarheid: 
1 november 2014