kop

Chemical Engineer die wilt ontwikkelen bij een ingenieur bedrijf ***

Korte omschrijving: 
Verhuist naar Bonaire en op zoek naar een ingenieur baan

Mijn naam is Kevin Jefferson en ik ben vijfentwintig jaar oud. Sinds kort ben ik een afgestudeerd chemisch ingenieur aan Florida Institute of Technology. Nieuwe processen ontwikkelen en problemen oplossen zijn mijn passie, dit heb ik ontdekt tijdens mijn jeugd op Aruba toen ik woonde naast de bekende olieraffinaderij Citgo. Ik vind het een uitdaging om nieuwe processen te kunnen analyseren en ook optimaliseren.

 Na mijn studie aan het prestigieuze Florida Institute of Technology (Universiteit), heeft Air Liquide mij een baan aangeboden om dagelijks ingenieur te worden op hun afdeling in België. Daar heb ik geleerd de meest geschikte technische oplossing te bieden en mijn technische vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Air Liquide ontwikkelde mijn vaardigheden op het gebied van klantenservice, advies vaardigheden, probleemoplossing, onderzoek vaardigheden, procesontwerpen en samenwerken in engineeringprojecten. Niet alleen dat, maar ook probleemoplossing en documentatie met ons technisch team.

 Ik begrijp dat er een twijfel kan ontstaan over mijn ervaring omdat ik heb alleen 1 jaar gewerkt. Ik heb echter een frisse blik op het werkveld en ben nog kneedbaar als engineer. Ik sta open voor verandering en ik kan mij gemakkelijk aanpassen. Ik heb zelfstandig gewerkt tijdens mijn tijd als engineer bij Air Liquide en ben er dan ook zeker van dat ik beschik over de competenties om te werken op het niveau van een volwaardig engineer. Bovendien ben ik mij bewust van mijn functioneren, en heb ik inzicht in zowel mijn positieve punten als in mijn ontwikkelingspunten. Communicatie is mijn sterkste punt, ik ben een erg spontaan persoon en ben van mening dat een deugdelijke communicatie de sleutel is naar doeltreffende behandelingsmethoden.

Zoals u merkt ben ik zeer enthousiast over de functie. Met mijn drive, inzicht en kennis van het vakgebied ben ik ervan overtuigd een goede aanvulling te zijn. Voor een mondelinge toelichting kunt u mij altijd bereiken op mijn mobiele nummer of kevinjefferson1992@gmail.com

 In afwachting van een reactie en met vriendelijke groet,

Kevin Jefferson

Branche: 
Techniek
Functiegroep: 
Techniek
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
• Analyseren, monitoren en optimaliseren van processen en installaties van controlekamer • Optreden als probleemoplosser in voorkomende gevallen • Het doorrekenen van het ontwerp zoals drukvalberekeningen, het doorrekenen van kleppen en het opstellen van specificaties. • Opstellen van energie, elektriciteiten en massa balansen • Adviseren van proces operators over hoe we procesinstallaties zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren.
Datum van beschikbaarheid: 
22 maart 2018