kop

Charity concert van Jazzpianist Michiel Borstlap

Jazzpianist Michiel Borstlap is ambassadeur van Wings of Support en zal concerten geven in Curacao en Bonaire ten behoeve van de kinderen van de eilanden.

Wings of Support is een stichting van KLM en Martinair personeel.Wings of Support tracht het leven te verbeteren van kinderen op de bestemmingen waarop Martinair en KLM vliegen.

Op 23 oktober a.s. gaat Michiel Borstlap in het Avila Hotel Curacao en op 24 oktober in het Plaza Resort Bonaire concerten geven met bassist Pierre Dunker uit Curacao en drummer Gabriel Mercera uit Bonaire. Zij werken, net zoals Michiel Borstlap, vrijwillig mee aan deze evenementen.

De opbrengsten van deze concerten gaan naar doelen op Curacao en Bonaire die Wings of Support ondersteunt. Dit zal op de avonden zelf bekend worden gemaakt.

Michiel Borstlap is een van wereld’s beste jazz pianisten en componisten. Hij heeft met veel grootheden in de muziek opgetreden.Herbie Hancock heeft een compositie van Michiel op een van zijn album’s opgenomen. Ook heeft Michiel Borstlap de eerste Arabische Opera ter wereld geschreven in opdracht van de Emir van Qatar. Over de avonturen tijdens het componeren van deze opera heeft Michiel een boek geschreven. Ook componeert Michiel Borstlap muziek voor films in Nederland en het buitenland. In januari 2010 wordt zijn nieuwe album van verwacht, SOLO2010, die in Washington released wordt.

Zie voor meer informatie:  www.michielborstlap.com

Wings of Support heeft inmiddels al de steun van meer dan 3000 vaste donateurs, zowel collega’s binnen de vliegmaatschappijen als supporters van buiten de luchtvaart. Ook helpen bedrijven de stichting tegenwoordig als sponsor, zodat meer kinderen geholpen kunnen worden.Doordat de vrijwilligers van Wings of Support voor hun werk vaak in het buitenland moeten zijn, kunnen zij goedkoop en regelmatig een bezoek brengen aan de kinderen. Hierdoor heeft Wings of Support een ongekend laag kostenpercentage.

Wings of Support helpt lokale stichtingen. Inmiddels worden er meer dan 100 projecten per jaar uitgevoerd.

Zie voor meer informatie: www.wingsofsupport.org

Aanvangstijd voor beide concerten is 20:00.Kaartjes zijn te koop voor het concert in Curacao bij de receptie van het Avila Hotel en bij Martinair in de Promenade Shopping Center. De prijs is 30 NAF. Aan de deur 35 NAF.Voor in Bonaire zal de prijs 25 NAF in de voorverkoop en 30 NAF aan de deur bedragen. De verkooppunten zijn het Plaza Resort, Books and Toys en Restaurant It Rains Fishes.