kop

Caribisch Netwerk verzorgt Nieuws van de eilanden

Caribisch Netwerk brengt nieuws, actualiteiten en achtergronden over Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten en de Caribische gemeenschap in Nederland. Met een klein netwerk van lokale journalisten volgen we de ontwikkelingen op de zes eilanden van het Nederlandse Koninkrijk. Het netwerk volgt ook de Antilliaanse en Arubaanse gemeenschap in Nederland en de politieke besluitvorming in Den Haag die gevolgen heeft voor de zes eilanden en/of voor de Caribische gemeenschap in Nederland. Caribisch Netwerk is onafhankelijk.

 

Caribisch Netwerk maakt Nederlandstalige radioreportages, nieuwsberichten en artikelen die worden verspreid via lokale mediapartners op de zes Caribische eilanden. (link naar partnerpagina) De website van Caribisch Netwerk fungeert als de centrale plek voor de Caribische partners om de bijdrages te vinden. Zij mogen die voor hun eigen medium gebruiken als zij voldoen aan de voorwaarden die daarvoor zijn afgesproken.

 

Caribisch Netwerk levert in Nederland (media)bijdrages aan de programma's van de Nederlandse publieke omroep, zoals de NTR en de NOS. Het Netwerk is ondergebracht bij de NTR.

 

Redactie Caribisch Netwerk
Jean Mentens (coördinator Cariben, Curaçao)
Jamila Baaziz (coördinator Nederland)
Belkis Osepa (Bonaire)
Natasja Gibbs (Curaçao)
Ariën Rasmijn (Aruba)

 

Contact
Vragen of opmerkingen over Caribisch Netwerk? Neem contact op met ons.
Voor Nederland: jamila.baaziz@ntr.nl
Voor de Cariben: jean@je.an
 

http://caribischnetwerk.ntr.nl/