kop

Bouwkundige/Elektro Tekenaar Werkvoorbereider

 

Graag wil ik langs deze weg informeren of er behoefte is aan een Werkvoorbereider/Tekenaar Elektro/Bouwkundig op Bonaire. Ik zou er heel graag voor in aanmerking willen komen voor een gesprek om mijn creativiteit, mijn inzet, mijn ervaring en kwaliteiten te laten zien.

 

Momenteel woon ik nog in Nederland, ik ben van plan om volgende jaar 2010 naar Bonaire te verhuizen samen met mijn familie. Ik ben op Bonaire geboren en heb ik een groot gedeelte van mijn leven gewoond. In 2001 ben ik naar Nederland verhuisd voor mijn opleidingen en daar heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven door middel van het BBL traject en cursussen op hbo niveau dat ik volgde.

 

Nu wil ik graag terug naar Bonaire, en mijn loopbaan wil ik graag in deze richting voortzetten! Veel leren en trainingen volgen is voor mij ook erg belangrijk en ik vind het prettig dat er doorgroeimogelijkheden in deze functie zijn.

 

Voor overige informatie kunt u mijn bijgesloten CV bekijken.

Graag zou ik in de gelegenheid willen zijn om mijn sollicitatie mondeling te komen toe te lichten en zie uw antwoord tegemoet.

Op 17 april 2010 ben ik op bonaire voor een gesprek en voor alle overige vragen.

 

 

Met vriendelijke groet,

  

Sandy J. Alberto

Reddingiusweg 31

9744 BH Groningen

Tel: +31648672513

+31644569941

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Functiegroep: 
Techniek
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Zie CV.
Datum van beschikbaarheid: 
30 september 2009