kop

Bonairedag in Rotterdam

Voor de 7de keer wordt de Bonairedag in Nederland gevierd! Dit jaar vindt het plaats in Rotterdam Ahoy!

Een feestdag met een line-up vol diversiteit met o.a optredens van de Bonairiaanse band de Foyan Boys. Zij treden samen op met de culturele dansgroep Grupo Maskarada en Grupo Bachi Bachi. Oftewel echte traditionele culturele muziek. Ook is de culturele dansgroep Beyesima aanwezig!

Bij de viering staan natuurlijk verschillende gastoptredens op het programma van o.a. Samantha Jacobs, Zugheli Marchena, Win Coffie en Dj Robert Sanches met back to the 80’s, Jongeren Rap Groep Watwatis, Leyla Afro Dance en animatie van Dj Mingo op basis van recente TOP 40 en Latin mix. Daarnaast komen er allerlei bands als Cache Royal met Ritmo kombina, band 911 Comeback, Orquesta Colegio Latino - een Latin American Dance band - en de On time music band met gevarieerde muziek. 

Tijdens de optreden van al deze top Bands kun je genieten van lekkere Bonairiaanse Culinaire gerechten en lekkernijen. Voor families is er een kinderhoek aanwezig gedurende de viering.

 

Op Bonaire dag krijg je te zien hoe verschillende culturen mengen in een samenwerking: "Glimlach Bonaire is lekker” (Smile Bonaire ta dushi)

Beleef dus samen met vele andere bezoekers onze Bonairedag en voel de warmte van het zonnigste gemeente van Nederland Bonaire.