kop

All-round flexibele (directie)secretaresse ***

Korte omschrijving: 
Brede ervaring met kennis van fianciën en HRM

In 2009 ben ik vanuit Nederland naar Curaçao geremigreerd, waar ik tot eind februari 2013 werkzaam was als directiesecretaresse bij het Bureau Ziektekostenvoorzieningen. Op dit moment ben ik tijdelijk werkzaam bij een tandartsenpraktijk waar ik baliewerkzaamheden, de financiële administratie en indien nodig tandartsassistent-werkzaamheden verricht.

Aangezien ik ambitieus ben en er bij mijn huidige werkgever geen plek en geen ruimte is voor enige uitdaging ben ik zeer gemotiveerd om mijn horizon verder te verbreden. Bonaire is mmenteel volop in ontwikkeling en als Antilliaan wil graag een steentje bijdragen in dit proces.

In mij vindt u een hardwerkende, klantgerichte en flexibele werknemer, die beschikt over een integere omgang in de organisatie. Daarnaast beschik ik over goede sociale en contactuele vaardigheden Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Bij mijn vorige werkgevers heb ik bewezen dat ik taken snel en goed oppak. 

Branche: 
Overig
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Van 1990 t/m 2009 heb ik in Nederland via uitzendbureaus gewerkt bij diverse ministeries, overheidsinstellingen, scholen, beursgenoteerde en kleine bedrijven. Hierdoor heb ik een interne helicopter view ontwikkeld, rekeninghoudend met deadlines. Een overzicht van enkele werkgevers: ministerie van Binnenlandse Zaken - directie politie ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij - afdeling Opleidingen Rijksdienst Beeldende Kunst en VOF ((Vakopleiding Openbare Financiën) Wijndealercentrum, woonzorg voor ouderen GGZ Leidschendam - opleidingen Psychiatrie Mondiaan College, ABB Lumus Global bv en Logimark, een marketing bedrijf.
Datum van beschikbaarheid: 
13 januari 2014