kop

Administrieve kracht

Korte omschrijving: 
Een energierijke, hardwerkende jonge dame die met spoed op zoek is naar een baan.

Ik ben Romeray Emerenciana en ik woon al 10 jaar in Nederland. Nu wil ik graag weer terug naar mijn geboorte eilandje Bonaire samen met mijn zoon van 5 jaar.

De reden waarom ik nog niet kan komen is omdat ik nog geen baan heb gevonden op Boniare. En om mijn zoon mee te nemen moet ik wel eerst een baan krijgen.

Ik ben geinteresserd in een 36-40 uur baan in de functie adminstratie/ receptioniste/ telefoniste. Kantoorwerk is iets wat ik leuk vind en waar ik veel ervaring in heb. Ik ben een hard werkende moeder die graag alles op alles geef om een goed leven te lijden voor mezelf en voor mijn zoon. Ik ben leergierig en kan snel dingen oppikken en leren. Ik ben gemotiveerd en neemt altijd initiatief om vragen te stellen bij onduidelijkheden. Ik ben beleefd, open, sociaal en ik heb enorm respect voor alles en iedereen om me heen. In teamverband werken is een van me specialiteten.

Ik ben zonder meer de beste werknemer waar u naar op zoek ben. Voor de zekerheid kunt u mijn gegevens opvragen om op deze manier een gesprek met me aan te gaan voor meer informatie.

Romeray Emerenciana

 

 

Branche: 
Detailhandel / Winkel
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Spaans
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
- Callcenters in Nederland - Kapster - Administratiewerk bij Imtech Nederland - Telefoniste/ receptioniste KPN - Thuiszorg - Klantenservice Telfort/ spaar en belegging
Datum van beschikbaarheid: 
26 oktober 2010