kop

Administratieve werkzaamheden gezocht vanaf oktober/november door permanente verhuizing.

Korte omschrijving: 
Administratieve werkzaamheden vanaf oktober/november.

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik jullie administratieve team versterken met mijn vaardigheden. Ik ben momenteel fulltime actief als Inbound Control Officer voor Philips Healthcare te Eindhoven. Mijn werkzaamheden houden in dat ik verantwoordelijk ben voor de administratie van alle import. De Import wordt in het systeem SAP verwerkt. Wanneer dit niet mogelijk is door te weinig documenten of een verkeerde levering wordt de ‘issue’order geplaatst in de issue-area en wordt dit door mij z.s.m. opgelost.

Ook ben ik verantwoordelijk dat de import binnen 24 uur wordt ingeboekt en issues 48 uur, hierdoor werk ik elke dag onder tijdsdruk maar dit is voor mij geen probleem.

Ik ben een harde en gedreven werkster, en heb vooral geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook ben ik heel sociaal aangelegd, maar direct wanneer het moet. Mijn collega’s spreken vooral Engels waardoor ik een goede beheersing heb ik woord en geschrift.

Voor meer informatie over mijn ervaring en werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Maar uiteraard kan ik u het een en ander verduidelijken in een gesprek doormiddel van bijv. Skype, omdat ik op dit moment nog in Nederland verblijf. U kunt mij permanent verwachten rond oktober/november.

Met vriendelijke groet,

Nadia Samra

 

Branche: 
Groothandel /Handel
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Werkervaring Juli 2015 – heden: Philips Healthcare te Eindhoven Inbound Control Officer Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor import Oplossen van inboekings problemen Nov 2014 – juni 2015: Rhenus te Tilburg Logistiek administratief medewerker, Philips Healthcare Eindhoven Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor in- en export boekingen Oplossen van inboekings problemen   Okt 2014 – nov 2014: DHL te Bergen op Zoom Logistiek medewerker Werkzaamheden: Orders picken/packen Juni 2012 – okt 2014: PromoVisionModels te Bergen op Zoom Model / Promotiemedewerker feb 2013 – 2014: PromoVisionModels te Bergen op Zoom Office Manager / Directie assistente Werkzaamheden: Castingdagen organiseren Boekhouding bijwerken 2012 – 2014: Diverse horeca te Roosendaal All round medewerkster 2009 – 2011: Plus Hoogkamer te Roosendaal Caissière
Datum van beschikbaarheid: 
19 oktober 2015