kop

2018 kalender bij Jong Bonaire nu verkrijgbaar

 

Teamwork makes dreams work. In de Jong Bonaire kalender voor 2018 tonen jongeren diverse sportieve activiteiten die Jong Bonaire aan haar leden als afterschool program aanbiedt. Van maandag tot en met donderdag kunnen de jongeren voor iedere dag een andere activiteit kiezen die ze vervolgens ca. 10 weken (na het huiswerkbegeleidingsuur) zullen gaan volgen. Activiteiten die een welkome afwisseling en/of aanvulling bieden op hun lessen in het vervolgonderwijs. Op de vrijdag wordt er steeds een verrassingsactiviteit aan de gehele groep geboden; afwisselend sportief of educatief. Het team van Jong Bonaire streeft ernaar dat alle activiteiten een ontspannen uitdagende uitstraling hebben terwijl zij niet alleen ter vermaak zijn maar ook opbouwende, creatieve, educatieve en opvoedkundige elementen in zich hebben. Door middel van o.a. de diverse sporten wordt het idee uitgedragen: it takes teamwork to make a dream work. 

De jaarlijkse Jong Bonaire kalender is een belangrijk fundraising project en we rekenen dan ook op uw enthousiaste bestellingen. Bijdragen aan Jong Bonaire zijn nog altijd zeer noodzakelijk en met deze kalenderdonatie krijgt u ook nog eens een waardevol cadeau retour. We stellen uw bijdrage zeer op prijs en hopen ook dit jaar weer op uw bestelling van kalenders te mogen rekenen. 
Stuur ons daarom snel een antwoord en laat ons weten hoeveel kalenders we dit jaar voor u mogen reserveren. We verwachten dat de kalenders weer, zoals gebruikelijk, eind september of begin oktober leverbaar zullen zijn. De prijs per kalender is $ 12.99 met kortingen voor de aankoop van 25 kalenders of meer. 
Bij voorbaat dank voor uw bestelling. 

Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire 
Kaya Lib. Simon Bolivar # 16 
Kralendijk Bonaire 
Tel: +599 717 4303 
Angeline van Mildert secretaresse@jongbonaire.org