Zorgcoördinator

SGB is voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

 

Zorgcoördinator

(1,00 fte)

 

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

 

Wat ga je doen?

De zorgcoördinator heeft een spilfunctie in de interne zorgstructuur van de school. Hij/zij is gespecialiseerd in het signaleren van extra ondersteuningsbehoeften en zorgt ervoor dat de juiste hulp en ondersteuning voor de leerling worden ingezet. De zorgcoördinator heeft verder adviserende en begeleidende taken, naar zowel onderwijsgevenden als naar de ouders / verzorgers en de schoolleiding.

 

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante HBO – opleiding voltooid waardoor je beschikt over specialistische, theoretische kennis op het gebied van leer en gedragsproblemen. Daarnaast beschikt je bij voorkeur over een tweedegraads lesbevoegdheid. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je snel en goed contact kan leggen met leerlingen. Je kunt voor de leerlingen tevens een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt goed inzicht in de sociale kaart van Bonaire en een proactieve, innovatieve en lerende houding. Uiteraard ben je ook stressbestendig, enthousiast en flexibel.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een klein team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB/schaal 10 met een max. van 3660 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 14 september 2018. Door op beneden vermelde link te drukken wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren. https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met Lyanne Boekhoudt, Unit Directeur van de VMBO: Tel +599-7178120.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
05/09/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN
Contactpersoon: 
Lyanne Boekhoudt