kop

WIJKBEHEERDER

Als wijkbeheerder ben je de ogen en oren in de wijken en heb je veel contact met de huurders. Je stelt je laagdrempelig en open op. Je signaleert schade, vervuiling en achterstallig tuin- en groenonderhoud aan en om de woningen. Je signaleert onregelmatigheden, spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag qua woon- en gedragsregels of meldt het bij een andere afdeling of instantie aan. Kortom: je zet je in om de leefbaarheid in de wijken te beheersen en te verbeteren.

 

Praat jij gemakkelijk met mensen en bied jij daarnaast ook graag een luisterend oor? Help je mensen graag, maar is het tegelijkertijd onmogelijk om over jou heen te lopen?

Dan zoeken wij jou!

 

WIJKBEHEERDER (M/V)

 

Je vormt onderdeel van de afdeling Woondiensten bij Fundashon Cas Bonairiano waar enthousiaste mensen werken, die allemaal hard hun best doen voor hun huurders. De afdeling Woondiensten is o.a. verantwoordelijk voor het beheer over de huurwoningen en is het eerste aanspreekpunt voor de huurders.

 

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste zelfstandige ondernemer met een MBO+ werk- en denkniveau.

Je hebt minimaal twee (2) jaar ervaring in (soort)gelijke rol. Je bezit een rijbewijs B.

Beheersing van het Papiaments, Nederlands en Spaans in woord en geschrift is een pre. Je kunt rapporteren en hebt affiniteit met computer, tablet en smartphone. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, durf, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Je hebt een resultaatgerichte instelling, een proactieve en flexibele houding en geen acht (8) tot vijf (5) mentaliteit.

 

Ons aanbod

Een uitdagende fulltime functie (36-uren) bij een groeiende organisatie. Een Overeenkomst van Opdracht (OvO) voor in principe één (1) jaar, bij tevredenheid een verlenging. Een salaris afhankelijk van achtergrond en (werk)ervaring. Training- en opleidingsmogelijkheden die van toegevoegde waarde zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Samenwerken in een hecht team dat nieuwe ontwikkelingen tegemoet gaat. Een verlofregeling en aan het eind van het jaar bij goed functioneren een bonusbedrag.

 

Over Fundashon Cas Bonairiano (FCB)

Fundashon Cas Bonairiano (FCB) is een woningstichting met 15 medewerkers en circa 560 woningen, gevestigd te Bonaire, Caribisch Nederland. We zijn een professionele organisatie met een goeie werksfeer en betrokken collega’s. FCB biedt betaalbare en kwalitatief goede (sociale) huur- en koopwoningen aan inwoners van Bonaire die zelf niet in hun woonruimte kunnen voorzien, vnl. inwoners met een laag- en middeninkomen en bijzondere doelgroepen. Momenteel en in de komende jaren is en zal FCB volop investeren met uitbreiding van het woningbestand, naast investeren in het bestaand bezit en uitvoering van diverse projecten.

 

Contact

Voor meer informatie en/of de volledige functieomschrijving kun je naar fcb@fcbinfo.org mailen. Bij interesse, stuur dan vóór 16 februari 2023 een sollicitatiebrief met een heldere motivatie, curriculum vitae en bewijs KvK zelfstandig ondernemer naar fcb@fcbinfo.org. Wij behandelen alle reacties vertrouwelijk. Een assessment kan deel uit maken van de procedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden.

Voor meer informatie over Fundashon Cas Bonairiano verwijzen we u naar onze website www.fcb.live.

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Functiegroep: 
Techniek
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
01/02/2023
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Cas Bonairiano
Plaats: 
Bonaire
E-mail: