WERKBEGELEIDER/ JOBCOACH

 

Stichting Mangazina di Rei is op zoek naar een

WERKBEGELEIDER/JOBCOACH (40 uur)

Op Mangazina di Rei komen werken en leren heel dicht bij elkaar. Met een adembenemend uitzicht over het dorp Rincon creëren we een unieke ervaring voor bezoekers van het cultuurpark. Talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt doen werkervaring op in het park en werken tegelijkertijd onder begeleiding van coaches aan de ontwikkeling van hun werknemersvaardigheden.

 

Stichting Mangazina di Rei is een organisatie in ontwikkeling met een informele werksfeer en een hoog ambitieniveau op het gebied van cultuur, educatie en toerisme. 

Functie omschrijving
Voor het leerwerktraject Eleva zijn we op zoek naar een werkbegeleider/jobcoach. De werkbegeleider/jobcoach ondersteunt deelnemers bij hun persoonlijke ontwikkeling ter bevordering van de doorstroom en uitstroom naar arbeid. Hij of zij voert een kennismakingsgesprek en stelt in samenspraak met de deelnemer en collega’s concrete trajectdoelen op. Daarvoor wordt er gebruik gemaakt van diverse instrumentaria om een objectief beeld van iemands capaciteiten en groeimogelijkheden ten aanzien van werk te verkrijgen. Samen met collega’s ontwikkelt en organiseert de werkbegeleider/jobcoach werkplektrainingen en activiteiten die afgestemd zijn op mogelijkheden en interesses van de deelnemers. Vervolgens bereidt de werkbegeleider/jobcoach de deelnemers voor en begeleidt deze naar betaald werk via stages en werkervaringsplekken. Dit gebeurt zowel intern bij Mangazina di Rei als extern bij reguliere werkgevers. De werkbegeleider/jobcoach rapporteert tussentijds over de voortgang van het traject aan zowel de deelnemer als aan de collega’s van Mangazina di Rei. De werkbegeleider/jobcoach ontwikkelt en onderhoudt samen met collega's een netwerk van bedrijven, bemiddelende instanties en partnerorganisaties. 

 

Functie-eisen

  • Relevante HBO opleiding SPH; opleiding jobcoach is een pré;
  • Goede contactuele eigenschappen en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Papiaments, Nederlands en Engels;
  • Kennis hebben van het omgaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Ruime werkervaring op het gebied van diverse soorten van problematiek (lichamelijke beperkingen, psyschische problemen, gedragsproblemen, studievaardigheidproblemen);
  • Methodisch kunnen werken;
  • Grote mate van zelfstandigheid en in teamverband kunnen werken;
  • Flexibele en oplossingsgerichte grondhouding;
  • In bezit van eigen vervoer.

 

Informatie en solliciteren

Solliciteren met CV en motivatie kan bij Danilo Christiaan (projectmanager) tot en met 6 juli 2018 via email naar info@mangazinadirei.org.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
26/06/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Mangazina di Rei
Adres: 
Blv. Miguel A. Pourier z/n
Plaats: 
Rincon, Bonaire CN
Contactpersoon: 
Danilo Christiaan
Functie contactpersoon: 
projectmanager