Vestigingsmanager van het Hof van Justitie St. Maarten

Proces- en resultaatgericht - Spilpositie - Cultuurmanager

Vestigingsmanager van het Hof van Justitie St. Maarten

Organisatie

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba verzorgt de rechtspraak in eerste aanleg en in hoger beroep in het Caribische deel van het Koninkrijk. Het Hof is een onafhankelijke en zelfstandige organisatie die blijvend werkt aan verdere professionalisering en efficiëntie. De vestiging St. Maarten is een kleine vestiging met circa 15 medewerkers.

Functie

De Vestigingsmanager is budgethouder en is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de gehele vestiging. Rapporteert aan de vicepresident van het Bestuur en werkt nauw samen met de directeur Bedrijfsvoering. De focus voor de komende jaren ligt op professionalisering en efficiënte dienstverlening. Intern wordt door gerichte aandacht voor opleiding de kennis en kunde van de medewerkers verhoogd. Cultuurelementen worden versterkt en in lijn gebracht met de organisatie strategie. Extern is het vooral gericht op het inrichten van klantgerichte processen, transparante en tijdige communicatie.

 

 

Profiel

Om de uitdagingen van de komende tijd in goede banen te leiden moet de vestigingsmanager sterk in de schoenen staan en gedegen kennis hebben van bedrijfsmatige en juridische ondersteunende processen en een integere bedrijfsvoering. Weet de koers uit te zetten en te behouden door krachten van individuen en afdelingen optimaal te benutten en met elkaar te verbinden. Eiland overstijgend resultaten boeken. Stelt anderen in staat om te ontwikkelen en te excelleren. Stelling durven nemen, duidelijke kaders aanreiken en constructief oplossingsgericht te werk gaan. Balans tussen daadkracht en af en toe water bij de wijn kunnen doen. Bewustzijn van de ondersteunende rol naar het Bestuur en de andere vestigingen. Oog voor het grotere geheel, maar details niet verliezen. Een academicus die verbonden is met de Caribische samenlevingen en affiniteit met de rechterlijke organisatie is een pre. Ervaren manager met bedrijfs- of procesmatige achtergrond.

 

 

Geïnteresseerden kunnen hun motivatiebrief en CV vóór 31 juli aanstaande mailen naar hrm@caribjustitia.org.

Voor vragen over de functie en de procedure kan contact opgeno­men worden met mevrouw Myrla Alment via (+5999) 4634144.

De eerste gesprekken zijn gepland op 23 en 24 augustus a.s.

Een referentiecheck, assessment, antecedentenonderzoek en medische keuring kunnen deel uitmaken van de procedure.

Branche: 
Juridisch
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
15/07/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Gemeenschappelijk Hof van Justitie
Plaats: 
St. Maarten
Telefoon: 
(+5999) 4634144
Contactpersoon: 
Myrla Alment