kop

Vergunningverlener

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van de openbare ruimte en economische ontwikkeling voor Bonaire.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Realisatie. De werkzaamheden binnen deze afdeling bestaan uit: Het verwerken, toetsen en verlenen van vergunningen op het gebied van bouw, hinder, milieu, economie (vestigings-, drank en horeca), het uitzetten, inmeten van overheidsgronden ten behoeve van burgers en ondernemingen.

 

Wat ga je doen?

De vergunningverlener is belast met het verstrekken van  vergunningen conform geldende voorschriften. Je wordt belast met de volgende taken en activiteiten: de behandeling van aanvragen voor vergunningen; beoordelen van vergunningsaanvragen en toetsen van deze aan wet- en regelgeving en voorschriften; bestuderen van relevante wet- en regelgeving en beoordelen van de gevolgen en de toepasbaarheid daarvan; leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de behandeling van verzoeken en bezwaarschriften; assisteren bij overige werkzaamheden binnen het aandachtsgebied van de afdeling; geven van voorlichting aan burgers en bedrijven over procedures aangaande vergunning-aanvragen; het beantwoorden (schriftelijk en mondeling) van vragen en verstrekken van inlichtingen over (de uitvoering van) bestaande vergunningen; controleren (mutatie)formulieren op afwijkingen en bewerken mutaties; verzorgen van de administratieve afhandeling en bijbehorende correspondentie.

 

De vergunningverlener zal zich vanuit zijn of haar specialisatie dienen toe te leggen op alle binnen de afdeling voorkomende aandachtgebieden. Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar iemand met een bouwkundig achtergrond.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je beschikt over bij voorkeur een voltooide opleiding Bouwkunde op MBO -3 niveau en hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Je bent betrouwbaar, klantgericht, een teamplayer, gestructureerd, dienstverlenend en resultaatgericht. In deze functie is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands, Engels en Papiamento een pre.

 

Het salaris is vooralsnog vastgesteld op minimaal (aanloopschaal 7) $2.065,- en maximaal (functieschaal 8) $ 3.218,- .

 

GEÏNTERESSEERD?

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 15 maart 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Voor nadere informatie over deze functie en/of een het uitgebreide functieprofiel kunt u contact opnemen met de heren Lionell Emerenciana onder  tel.nr.: 717 5130 tst. 5019 of G. van Elshuis tst. 2124

www.bonairegov.com kijken.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
27/02/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN