Uitvoeringscoördinator

De afdeling Publieke Gezondheid (GGD) is in opdracht van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire verantwoordelijk voor de bewaking, bescherming en bevordering van de volksgezondheid. De afdeling werkt samen met veel partners aan het verzamelen van gezondheidsinformatie, de ontwikkeling van gezondheids-beleid en verbetering van de gezondheidstoestand. Programma’s worden uitgevoerd op het gebied van gezondheidsbevordering en infectieziektebestrijding, met preventieactiviteiten gericht op veel voorkomende gezondheidsproblemen, zoals door muggen overgedragen ziekten, diabetes, seksueel overdraagbare aandoeningen, overgewicht en verslavingen. Daarnaast bewaakt, begeleidt en stimuleert de afdeling de uitvoering van de jeugdgezondheidszorg en vaccinatieprogramma’s.

De afdeling Publieke Gezondheid is op zoek naar nieuwe collega’s!

Uitvoeringscoördinator We Can Young

WAT GA JE DOEN?

Voor de uitvoering van een project binnen de afdeling zoeken wij een Uitvoeringscoördinator. Het project “We Can Young” (WCY) biedt Bonaire een kans om met jongeren in gesprek te gaan over seksualiteit, relaties, grenzen en wensen daarin. Met WCY worden de jongeren gestimuleerd om zelf iets te doen aan het bespreekbaar maken van thema’s op dit gebied.

De coördinator ondersteunt WCY-activiteiten en organiseert deze ook mee. Door middel van WCY willen we dat jongeren op Bonaire zich bewust worden van (gender) discriminatie, ongelijke kansen, seksualisering van de samenleving, groepsdruk, machtsmisbruik en verbaal en fysiek geweld. Jongeren organiseren zelf specifieke activiteiten voor andere jongeren, die hen van bovenstaande thema’s bewust maken.

We zijn op zoek naar iemand die jongeren weet te mobiliseren, te activeren en kan ondersteunen in het bedenken en organiseren van activiteiten met WCY-gerelateerde items.

WAAR MOET JE AAN VOLDOEN?

Je beschikt over een relevante MBO opleiding, bijv. Sociaal Pedagogisch Werk en je hebt werkervaring met de doelgroep jongeren. Je staat stevig in je schoenen en durft over relaties en seksualiteit te spreken met jongeren. Creativiteit en affiniteit met jongeren is erg belangrijk.

Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk het Nederlands en Papiaments.

WAT BIEDEN WIJ

Het salaris bedraagt minimaal $ 1.726,- (aanloopschaal 6) en maximaal $ 2.723,- (functieschaal 7). De salarisbedragen zijn gebaseerd op een 39,5 urige werkweek.

Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van twee jaar voor 20 uur per week.

GEINTERESSEERD?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mw. Alcira Janga-Jansen tel. 717 2211 of mw. Ina Garretsen tel. 717 3871 of kijk op www.bonairegov.com 

Je sollicitatie en C.V. kun je tot uiterlijk 30 oktober 2017 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
09/10/2017
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribbean Netherlands
Contactpersoon: 
mw. Alcira Janga-Jansen
Functie contactpersoon: 
Afdelingshoofd Publieke Gezondheid