kop

Technisch Onderwijsassistent

SGB is per augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

Technisch Onderwijsassistent

(1 fte) voor de unit Liseo.

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de vakdocent natuurkunde, scheikunde, biologie en techniek en zorgt gezamenlijk voor interessante en uitdagende lessen. Jij bent op de hoogte van het lesprogramma bovenbouw mavo, havo en vwo voor deze vakken. Ook heb je ervaring met technische vaardigheden en machinegebruik bij de lessen techniek. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen met behulp van praktijkvoorbeelden. Samen met collega's creëer je een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team. Je wordt zowel in de mavo, havo als het vwo ingezet.

Wat vragen wij van je?

Je bent een enthousiaste TOA en hebt voorkeur minimaal 3 jaar ervaring op een school voor mavo, havo en vwo. Je hebt affiniteit met de leerlingen en bent in staat pedagogisch en didactisch jouw steentje bij te dragen. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als TOA word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 8 met een max. van 3128 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 08 juli 2021. Rechtsboven aan de pagina van

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/technisch-onderwijsassistent-2021-2022-liseo

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
29/06/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire