kop

Teamleider Sport & Veiligheid en Horeca

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

Teamleider Sport & Veiligheid en Horeca

met lesgevende taken  (1 fte) op de Unit MBO

 

Wat ga je doen?

Je vormt samen met drie teamleiders en de Unit-directeur de schoolleiding. Je geeft leiding aan een aantal opleidingsteams te weten Horeca (Kok BOL/BBL, Beveiliging (BBL) en Sport & Bewegen (BOL). Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directeur en levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het schoolbeleid. Je vertaalt dit in samenwerking met jouw teams naar interessante en uitdagende onderwijsprogramma’s die goed aansluiten bij de behoefte van de student en het beroepenveld.

Je bent met jouw teams verantwoordelijk voor het gehele studietraject van de student van intake tot diplomering. Je initieert en begeleidt onderwijskundige vernieuwingen en bevordert en bewaakt het gewenste pedagogisch-didactische klimaat. Je doet lesobservaties voert functioneringsgesprekken en coacht docenten. Je bent voorzitter van de teamexamencommissie en stuurt studenten coördinatoren en BPV-coördinatoren aan.

Naast de rol als teamleider, vragen wij jou een aantal lessen in je eigen vakgebied te verzorgen en/of onderwijskundige projecten aan te sturen.

Kortom we zoeken een breed inzetbare betrokken en bevlogen teamleider die zijn of haar team verder kan ontwikkelen en dat doet op een energie gevende wijze!

Wat vragen wij van je?

Je hebt ruime ervaring in het (middelbaar beroeps) onderwijs, beschikt over (bij voorkeur) bewezen

leiderschapskwaliteiten en werkt vanuit een heldere onderwijskundige visie.

Je hebt HBO + werk en denkniveau en beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of een Pedagogisch getuigschrift.

We zijn op zoek naar iemand die docenten inspireert tot het bieden van boeiend en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs. Een teamleider die een duidelijke visie heeft op het leren van studenten en op open, inspirerende en coachende wijze leiding geeft. Een betrokken collega die duidelijk, doortastend en resultaatgericht is .

Je verdiept je in de ontwikkelingen van het beroepenveld op Bonaire en onderhoudt contacten. Je bent goed op de hoogte van de onderwijskundige ontwikkelingen in het MBO onderwijs in Nederland.

Wat bieden wij?

Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LD met een max. van 5056 USD) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een aanstelling voor 1 jaar op deze functie. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk  18 mei 2021.

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/teamleider-mbo-bonaire

Hier vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mevrouw L. de Keijzer, Unit Directeur van het MBO: Tel +599-7157420 of:  Liset.de.Keijzer@sgbonaire.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
07/05/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire