kop

Teamleider

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Onze ambitie is de kwaliteit van het leven van de inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren. Wil jij daar als inspirerende en verbindende teamleider je steentje aan bijdragen? Dan zijn we (in verband met uitbreiding) op zoek naar jou.

 

Teamleider

(24 uur per week. Standplaats: Bonaire)

Functie: Wat ga je doen?

In deze functie is het van belang dat je enerzijds kunt bijdragen aan de ontwikkeling van onze zorg en anderzijds in staat bent om medewerkers in hun kracht te zetten en hun talent kunt laten ontwikkelen. Ook zorg je ervoor dat collega’s in het team zich veilig voelen en vol passie hun werk kunnen en willen uitvoeren. Dit doe je in nauwe samenwerking met de inhoudsverantwoordelijke waarmee je het duaal management vormt en met het regionale managementteam (RMT) waar je onderdeel van zal zijn.

-       Je geeft leiding aan de medewerkers van onze eerstelijns-praktijk Resilensia en team psyche en somatiek.

-       Je werkt nauw samen met andere teamleiders, waarbij jullie zorgdragen voor een gezamenlijke visie en richting weten te geven aan ontwikkelingen.

-       Je organiseert periodiek teamoverleg waar je tevens voorzitter van bent.

-       Je verzorgt de personeelsinzet en -planning binnen jouw team.

-       Je voert jaargesprekken waarbij je aandacht hebt voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

-       Je zorgt voor een optimale werksfeer en werkomstandigheden.

-       Je draagt zorg voor de re-integratie van zieke medewerkers.

-       Je bent verantwoordelijk voor het afdelingsbudget.

-       Je stelt een jaarplan en formatieplaatsenplan voor jouw afdeling op.

-       Je verstrekt informatie over de mogelijkheden van hulp- en dienstverlening aan collega-instellingen.

-       Je neemt deel aan relevant werkoverleg, commissies en/of projectgroepen en levert daarmee een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van het team en de organisatie.

Functie: Wat vragen wij van jou?

-       Je beschikt over een relevante afgeronde HBO-opleiding. Daarnaast beschik je over kennis van management op post-hbo.

-       Je hebt ervaring in het leidinggeven aan een team bestaande uit professionele medewerkers.

-       Je spreekt Papiamentu en Nederlands óf hebt een talenknobbel zodat je Papiamentu jezelf snel eigen kunt maken. Het spreken van Engels en/of Spaans is een pré.

-       Je weet medewerkers te stimuleren en inspireren en bent je bewust van je voorbeeldrol als leidinggevende.

-       Je hebt een flexibele werkhouding.

-       Je geeft ruimte en vertrouwen, weet daarbij duidelijke kaders te stellen en kan professionals en afdelingen met elkaar verbinden.

Organisatie: Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling. We werken vooral ambulant in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten. De aard van de problematiek kan variëren van licht enkelvoudig tot zwaar en complex. Naast onze ambulante manier van werken, passen we maatwerk toe en stellen we onze cliënt centraal. En om dit te bewerkstelligen werken onze medewerkers met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.


Organisatie: Wat bieden wij?

De inschaling van de Teamleider is op basis van kennis en ervaring op FWG 60 minimaal
$ 3.823,- en maximaal $ 5.561,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Het gaat om een aanstelling van 24 uur per week voor de duur van een jaar.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór vrijdag 9 april 2021 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com. De (online) gesprekken vinden plaats op woensdag 14 en dinsdag 20 april 2021.

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Marcelino Mauricio, Manager Bonaire op +599 796 1011 of marcelino.mauricio@mentalhealthcaribbean.com.

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch Gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch Gebied de voorkeur.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
19/03/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Marcelino Mauricio
Functie contactpersoon: 
Manager Bonaire